Opstigende grundfugt er et naturligt men irriterende fænomen

Folk der har kældre kender det garanteret. Har de ikke prøvet det, så frygter de det i hvert fald. Der er selvfølgelig tale om fugt. Det er aldrig en sjov oplevelse med fugt i kælderen. Tit er der tale om opstigende grundfugt. Det er den slags, som man ikke har været skyld i på nogen måde. Opstigende grundfugt kommer nemlig på grund af, at huses fundament ofte stikker nogle meter ned i jorden, og når man kommer et par meter ned, så er der som udgangspunkt fugtigt. Det trænger så op igennem fundamentet og bliver så opstigende grundfugt. Jo ældre et hus er, jo bedre bliver det til at suge fugten til sig. Derfor er det ikke bare et problem, som man blot skal ignorere. Læs resten

Udgivet i Boligrådgivning, Hus | Tagget , | Skriv en kommentar

Mangler du en dørtelefon til virksomheden?

Igennem flere år har dørtelefoner og porttelefonanlæg været under udvikling, hvilket har resulteret i, at din virksomhed kan benytte dem som en adgangskontrol for medarbejdere, automatisk dørlukker og parkeringsanlæg. Det kan samtidig benyttes med smartphonestyring, så det er let for brugeren at få optimal udnyttelse af produktet.

Man bør vælge et dørtelefon og porttelefonanlæg, fordi det sikrer, at medarbejdere og eventuelle beboere kan give og afvise adgang til bygningen. Det mindsker dermed også chancen for indbrud, da det virker præventivt imod kriminalitet.

Vælg mellem forskellige dørtelefoner

Man kan vælge imellem 2 forskellige typer af dørtelefoner. En kun med audio eller en med både video og audio. I mange tilfælde, vil det være rart at have mulighed for at kunne se personen, som gerne vil ind i bygningen. Det øger også chancen for at genkende personen, da man ikke kun skal høre vedkommende.

Dørtelefon er noget, man ofte ser i lejlighedskomplekser, men det er et ”must have” for en virksomhed, der er placeret i en stor bygning – især hvis man ikke er placeret i stuen. Det giver mulighed for at lukke kunder, gæster eller andre ind uden at kunne gå helt ned til døren og åbne.

Kom i gang med at få den installeret

Hvis du er interesseret i at købe en dørtelefon til din virksomhed, så kan du høre mere om dine muligheder hos KeyPartner. De er en låsesmed, som sætter en høj standard for deres arbejde og altid bestræber sig på at levere kvalitet og service. Deres mission er at skabe tryg- og sikkerhed for dig.

Du kan booke et indledende møde, og høre mere om hvilken forskel de kan gøre for dig. De kommer, hvis det ønskes, ud til dig hvor du har brug for det – uanset om det er på bestyrelsesmøder, generalforsamlinger eller andre sammenhænge.

Udgivet i Boligrådgivning, Låsesmed | Skriv en kommentar

Skal du bruge en låsesmed med døgnvagt?

Har du brug for en låsesmed med døgnvagt? Måske står du lige nu, og har låst dig uden for din bolig eller haft indbrud? Eller måske du bare gerne vil være forberedt, hvis et behov for en låsesmed med døgnvagt pludselig skulle opstå.

Det skal du være på udkig efter ved en låsesmed med døgnvagt

Skal du finde den helt rigtige låsesmed med døgnvagt, er der flere ting du skal kigge efter.

Ligger låsesmeden tæt på din bopæl? Og i så fald, har de så hurtig udrykning? Det er altid en god idé at finde en låsesmed, med en udrykningstid på højst 30 minutter. Det er nemlig aldrig sjovt at stå sent om aften/natten, og vente ude foran sin hoveddør.

Bruger de det rigtige værktøj? Hvis låsesmeden bruger det rigtige værktøj, kan de lukke dig ind på under 10 minutter uden at ødelægge din lås. Så kan du fortsat bruge den samme nøgle som før, og slipper for at investere i en ny lås, der ryger oven i omkostningerne for oplukningen.

Får låsesmeden dig til at føle dig tryg? Det er vigtigt at låsesmeden med døgnvagt, er opmærksom på, at det kan være en meget utryg situation, at have låst sig selv ude om natten, eller at have haft indbrud. Derfor skal du sikre dig, at låsesmeden gør sit for at få dig til at føle dig tryg.

Inden du ringer til en låsesmed med døgnvagt

Inden du kontakter en låsesmed med døgnvagt, er der også nogle ting, du skal have styr på.

Kræver dit problem en låsesmed? Først skal du selvfølgelig sikre dig, at dit problem kræver en låsesmed.

Hvordan ser din nøgle/lås ud? Det er altid en god idé at oplyse låsesmeden om, hvilken nøgle og lås du har. Det gør ham i stand til at finde det rigtige værktøj frem, samt at oplyse dig om den rigtige pris for opgaven på forhånd.

Hvor mange låse skal der åbnes, og er det brevsprække i døren? Det er en god idé at forberede låsesmeden på, hvor mange låse, der skal åbnes på forhånd. Hvis din dør har en brevsprække, er det en fordel for dig at oplyse låsesmeden om dette, da de har et værktøj, der nemt og hurtigt kan åbne din dør, den vej igennem.

Har du dit ID på dig? En låsesmed med døgnvagt, vil altid kræve at se ID, så de kan sikre sig, at det er dig, der bor på adressen.

Låsesmed i København

Bor du i københavnsområdet kan Københavns Låsesmed anbefales. De opfylder alle de kriterier en låsesmed med døgnvagt bør opfylde. Kontakt dem på telefonnummer 6013 5050, eller læs mere om dem på www.koebenhavns-laasesmed.dk.

Udgivet i Låsesmed | Skriv en kommentar

Find træpiller til at varme de kolde måneder op

I de kolde måneder kan det være rart at fyre lidt op derhjemme. Og i dag er det billigere at gøre det, end det nogensinde har været. Læs resten

Udgivet i Energi / varme | Tagget | Skriv en kommentar

Spar penge med nye lamper som LED spots!

Har du lige modtaget elregningen i postkassen? Er du lidt bekymret for hvor høj prisen er, idet du slet ikke har sparet, nu hvor det har været mørkt? Så læs med her! Læs resten

Udgivet i Belysning | Tagget , , | Skriv en kommentar

Er du bekymret for din bolig i Nordvest?

Skal du på ferie og er begyndt at blive bekymret, da der har været mange indbrud her på det seneste? Er du bange for, at du bliver den næste, da du nu skal forlade boligen i et stykke tid? Så læs med her! Læs resten

Udgivet i Låsesmed | Tagget , | Skriv en kommentar

Er dit tag begyndt at falme? Få et nyt tag!

Er dit tag begyndt at falme? Eller er der nu kommet så meget ir på at det er begyndt at rådne? Så er det på tide at få et nyt tag! Læs resten

Udgivet i Byggeri, Tag | Tagget , | Skriv en kommentar

Omfangsdræn og pris

Omfangsdræn prisVidste du, at du ikke nødvendigvis behøver at kaste en formue af en pris efter et omfangsdræn, hvis der opstår fugt i din kælder eller i husets fundament? Det er faktisk de færreste der ved, at der findes et alternativ til det klassiske omfangsdræn – og så til en langt lavere pris. Læs resten

Udgivet i Byggeri, Hus | Tagget , , , , | Skriv en kommentar

Få en forandring med udendørs lamper fra Lampegiganten!

Har du brug for en forandring i haven eller i huset, men ved ikke hvad det skal være? Der er mange der finder det tilfredsstillende, når der sker visse forandringer i hjemmet, da det gør noget ved en. Det giver nemlig en glæde, at man kan se at der er sket noget nyt, idet det hele ikke er som det plejer at være. Der kan være mange idéer til en forandring, som du kan læse mere om. Læs resten

Udgivet i Lamper | Tagget , | Skriv en kommentar

Få et boligtjek med professionel ejendomsrådgivning

Når du står og skal købe bolig, er der en hel del ting, der er vigtige at være opmærksom på, for eksempel hvilke forpligtelser der er forbundet med køb af en ejendom. Det kan være svært at navigere i de mange ting der skal tjekkes op på, hvorfor det oftest kan være en god ide, at have professionel ejendomsrådgivning med på sidelinjen til at lave boligtjek af de ejendomme, du har i kikkerten. Læs resten

Udgivet i Boligrådgivning, Energi / varme, Flytning, Hus, Service | Tagget , , , | Skriv en kommentar