Home Guide – Alt til boligens indretning https://www.homeguide.dk Home Guide giver gode råd til boligindretning og tips til hjemmet Tue, 28 Aug 2018 10:54:16 +0000 da-DK hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.9.3 Heine Gustafson – brolægger med fuld fart fremad https://www.homeguide.dk/heine-gustafson-brolaegger-med-fuld-fart-fremad/ https://www.homeguide.dk/heine-gustafson-brolaegger-med-fuld-fart-fremad/#respond Tue, 28 Aug 2018 10:53:30 +0000 http://www.homeguide.dk/?p=1287 Er du interesseret i flotte belægninger, har du måske hørt om Heine Gustafson. Direktør i fimaet Brolægning Sjælland, som på rekordtid (omkring et halvt år) har fået et tocifret antal medarbejdere og har et kæmpe antal kunder.

Oprindeligt er Heine udlært maskinarbejder, men fra 2001-2005 tog han brolæggeruddannelsen. Faktisk kan man gå endnu længere tilbage, nemlig til 2001, hvor han startede som brolægger for firmaet OK Grøn Anlæg, hvor han var til 2003. Herfra har han ikke kigget sig tilbage, men har udviklet sine kompetencer inden for faget. Han har derfor i dag små 20 års erfaring som brolægger.

Inden for følgende typer områder lægger Heine Gustafson og resten af mandskabet i Brolægning Sjælland belægninger: parkanlæg, indkørsel, torv, fortov og have. Så vil du gerne have lagt en flot belægning én af disse steder – fx hvis du har et hus – så overvej at kontakte Heine.

Succes med sociale medier

Du tænker måske, hvordan Heine Gustafson så hurtigt kan have vækstet firmaet. En stor del af forklaringen skal findes i hans succesfulde brug af Facebook. Her laver han ca. hver anden måned konkurrencer, hvor man kan vinde 25 m2 belægning til en værdi af 15.000 kr. Det eneste, man skal gøre for at komme i betragtning til at vinde, er at like siden, opslaget samt kommentere, hvem der fortjener at vinde præmien. Typisk nævner man sin partner eller et andet familiemedlem. Andre vælger også at pege på sig selv som den, der fortjener at vinde.

Denne form for markedsføring har i sandhed båret frugt for Heine: Seneste konkurrence-opslag fra juli havde hele 10.000, der kommenterede. Og i dag er der – i høj grad på grund af konkurrencerne – hele 12.000 følgere af siden.

Fordelen ved denne tilgang er selvsagt, at der bliver skarpt stor synlighed omkring Brolægning Sjælland. Navnet når ud i de danske stuer, ud til hr. og fru Danmark.

Vil du gerne blive endnu klogere på, hvordan Heine Gustafson helt konkret har udarbejdet konkurrencerne, så læs mere på hans Kommunikationsforum.

Eksempler på brugerkommentarer

Er du nysgerrig på, hvad brugerne præcist skriver – omkring hvorfor netop de fortjener at vinde konkurrencerne – så følger her et par eksempler.

Fx skriver Laila:

Mogens Bentsen fortjener, til hans elskede lille kolonihave, alletiders 50 års fødselsdagsgave til ham (🇩🇰 2 sep.

Dorthe skriver:

Min datter Trine Ulf Panduro Jacobsen og især min svigersøn har travlt med div forbedringer, og dette vil være et fint supplement

Maria skriver:

Jacob Løvgreen – vi fortjener at vinde efter et år med byggerod og kaos, da vi desværre ramte ind i noget byggefusk og sjusk, så vores tilbygning blev revet ned, da den næsten var færdig 

Panta skriver:

Det gør min mand Martin (han er ikke på Facebook) Vi har solgt vores hus og skal have bygget helt nyt hus, det vil glæde mig, at overraske ham, med så fed en konkurrence Har delt og like.

Som det fremgår, er der altså rigeligt med arguemter for, hvorfor de forskellige folk fortjener at vinde.

Det skal blive spændende at se, hvem den endelige vinder bliver, når denne udtrækkes 1. september.

]]>
https://www.homeguide.dk/heine-gustafson-brolaegger-med-fuld-fart-fremad/feed/ 0
10 råd til at holde tyven LANGT VÆK , når du er på ferie https://www.homeguide.dk/10-raad-til-at-holde-tyven-langt-vaek/ https://www.homeguide.dk/10-raad-til-at-holde-tyven-langt-vaek/#respond Mon, 27 Aug 2018 12:17:20 +0000 http://www.homeguide.dk/?p=1279 Ganske vist er indbrudstallet – heldigvis – faldende i Danmark. Men det ændrer ikke på, at vi er dårligere end vores nabolande til at holde tyvene væk.

Sammenligner vi os med fx England/Wales, Holland, Tyskland og Sverige, er vi i Danmark det land, der har den allerhøjeste indbrudsrate. Vi er altså ikke det land med flest indbrud i alt, men det land, der har flest indbrud pr. indbygger.

Tallene stammer fra en analyse fra Det Kriminal Præventive Råd, som viser, at Danmark i 2015 havde en indbrudsrate på ca. 5,8 (dvs. at 0,58 % af befolkningen havde haft indbrud), mens indbrudsraten for Holland og England/Wales var nede på ca. 3,6, og for Sverige og Tyskland helt nede på ca. 2,2.

Tag dine forholdsregler

Det er december måned, der er værst, når det kommer til indbrud. Det skyldes højst sandsynligt, at mange hjem står tomme i julemåneden, når man er ude af huset for at fejre jul med sine venner, familie og kolleger.

Men også sommeren er højsæsonen for tyveknægte, som ved, at mange hjem her står tomme, når folk tager på ferie. Det er derfor rigtig vigtigt, at du tager dine forholdsregler og gør, hvad du kan for at tyverisikre dit hjem, inden du pakker rejsetasken og drager af sted.

10 råd til tyverisikring af dit hjem

Du kan gøre mange ting for at sikre dig mod de ubudne gæster. Og du har sikkert taget visse forholdsregler for at holde tyvene på afstand. Men for at hjælpe dig med at effektivisere din indsats – og for at gøre denne hjælp så overskuelig som overhovedet muligt – kan du se nedenstående video fra låsesmeden Keypartner, der forklarer vigtigheden af rådene, ligesom du får adgang til en grundig infografik længere nede i artiklen. Infografikken er en guide, der trin for trin hjælper dig igennem, hvordan du udfører hvert råd, og fortæller dig, hvad det vil koste – både hvis du får professionel hjælp eller gør det selv.

Så nu har du altså ingen undskyldning for ikke at sikre dit hjem mod de ubudne gæster, mens du er på ferie.

Eksempel på et råd

Det smarte ved infografikken er, at den tager brugeren i hånden og helt lavpraktisk og konkret beskriver, hvad man skal gøre for at følge rådet på mest optimal vis.

Et eksempel på et råd er: ”Få monteret vindueslåse”. Her får du så at vide, hvordan du bør følge rådet, idet der i infografikken står: ”1) Tjek hvilke vinduer, der bør få monteret vindueslåse; 2) Udvælg dine vindueslåse. Lindrucker vindueslåse og -hasper er et populært valg. Du kan evt. kontakte en låsesmed for vejledning; 3) Få monteret dine nye vindueslåse. Du kan få hjælp af en professionel låsesmed eller montere låsene selv.”

Herudover får du at vide, hvad den omtrentlige pris for at følge rådet er:

  • Pris ved brug af professionel: 350 kr. pr. komplet vindueslås + 550 kr. for levering og montering pr. styk. = 900 kr.
  • Pris og tid for gør det selv-manden: 350 kr. pr. komplet vindueslås. Det vil tage ca. ½ time pr. vindue at montere de nye låse selv.

Aldrig 100 % indbrudssikker

Det siger sig selv, at du aldrig kan gardere dig 100 % mod indbrud. Dog er en ting sikkert: Følger du de 10 råd, inden du drager på sommerferie, vil du gøre livet surt for indbrudstyven – hvilket højst sandsynligt vil holde vedkommende på lang afstand af dit hjem.

Jo flere danskere der følger disse råd, jo større er sandsynligheden for, at vi fremover kan komme til at klare os bedre end nabolandene i indbrudsstatistikkerne – frem for at ligge allerværst, som vi gør nu.

Grafik

Nedenfor ser du grafikken over rådene. Du kan desuden læse mere her:

10 råd til indbrudssikring

]]>
https://www.homeguide.dk/10-raad-til-at-holde-tyven-langt-vaek/feed/ 0
Skal du købe ny bolig, er det vigtigt at have en god ejerskifteforsikring https://www.homeguide.dk/skal-du-koebe-ny-bolig-er-det-vigtigt-at-have-en-god-ejerskifteforsikring/ https://www.homeguide.dk/skal-du-koebe-ny-bolig-er-det-vigtigt-at-have-en-god-ejerskifteforsikring/#respond Tue, 24 Oct 2017 07:29:45 +0000 http://www.homeguide.dk/?p=1265 Går du og drømmer om en ny bolig? For mange er det en drøm at kunne købe et hus og kalde det sit eget. Det er især unge par, der har eller gerne vil stifte familie, der køber et nyt hus. Men det kan også være mere etablerede familier, der måske har brug for et hjem et andet sted eller i en anden størrelse. Uanset hvad er det ofte noget af en opgave at skulle finde et nyt hjem, der falder i ens smag. Samtidig er der også en række andre forhold, som man bør have øje for. Et af de forhold er en ejerskifteforsikring. Hvis man skal til at købe en ny bolig, er det nemlig en rigtig god idé at have investeret i en ejerskifteforsikring. Det sikrer en mod skjulte skader på det hus, man køber.

Ejerskifteforsikring – hvorfor er det så vigtigt?

At købe en ny bolig er sjældent billigt, men ejerskifteforsikringen er ofte et dårligt sted at spare. Hvis man ikke har en ejerskifteforsikring, kan man nemlig komme til at stå med en kæmpe regning, hvis der er skjulte skader på huset. Det er nemlig ikke sælgers ansvar, hvis vedkommende har fået udført en tilstands- og elrapport på huset. Er der skader ud over det, er det den nye ejer, der står til at skulle betale for en udbedring. Og sådanne skader kan koste mange tusinde kroner at få udbedret. Derfor kan det mange gange anses som en investering at tegne en ejerskifteforsikring, inden man køber nyt hjem.

Hvornår får man brug for den slags forsikring?

Der kan være mange former for skader på huset, som man selv skal hæfte for, hvis man ikke har en ejerskifteforsikring. Det gælder eksempelvis ulovlige el- og vvs-installationer på huset. Hvis der er udført en mangelfuld renovering på huset, eller det simpelthen er bygget forkert, er ejerskifteforsikringen din redning. Hvis ikke du er forsikret på det punkt, skal du nemlig selv betale – og det er en rigtig ærgerlig situation at stå i. Byggeskader og –fejl kan være store og dyre. Der er eksempler på, at en ejerskifteforsikring har sikret den nye ejer en erstatning på over 1 million kroner.

Stor forskel på forsikringer

At købe forsikringer kan være svært. Naturligvis vil man gerne have den billigste løsning, men det er ikke altid det bedste valg. Fx viser denne artikel fra Samlino, at det ikke er den billigste ejerskifteforsikring, der er den bedste. Så hvordan finder man som boligkøber ud af, hvilken ejerskifteforsikring, der er klog at investere i? Selvom ejerskifteforsikringerne som udgangspunkt dækker efter den samme lov, er der nemlig stor forskel på de forskellige forsikringer. Og det kan sommetider godt betale sig at give lidt ekstra for en forsikring, der dækker bedre.

Bliv forsikret hos Dansk Boligforsikring

Du kan blandt andet få en ejerskifteforsikring hos Dansk Boligforsikring. Som det fremgår af navnet, er Dansk Boligforsikring specialiseret i forsikringer til enten sælger eller køber i forbindelse med en hushandel. Det betyder, at de hele tiden har fingeren på pulsen og kender til markedet. Hvis du skal bruge en ejerskifteforsikring forud for køb af en ny bolig, er de derfor et godt valg. De har konkurrencedygtige priser på deres ejerskifteforsikringer, samtidig med det er en af de mest dækkende ejerskifteforsikringer. Hvis du vil være sikker på at være dækket ind, hvis huset ikke er, som du havde forestillet dig, er det altså dem, du skal tage kontakt til.

Forskellige typer forsikringer

Inden for ejerskifteforsikringer er der flere modeller. Den klassiske ejerskifteforsikring løber over 5 år og dækker blandt andet ulovlige el- og vvs-installationer. Men du kan også vælge at få en udvidet ejerskifteforsikring, der løber i op til 10 år. Den udvidede model giver også en bedre dækning end basismodellen. Eksempelvis er du forsikret mod ulovlig indretning af bygninger, udbedring af ulovlige kloakledninger og –rør samt dækning af udgifter på op til 250.000 kr. ved forurening. Derfor kan det i nogle tilfælde godt betale sig at vælge en udvidet ejerskifteforsikring. Hvis du tager det valg, er du i hvert fald sikret på at være dækket helt ind som nybagt boligejer. Hvis du er i tvivl om, hvad der er det rette valg for dig, kan du altid kontakte forsikringsselskabet og få deres professionelle mening.

]]>
https://www.homeguide.dk/skal-du-koebe-ny-bolig-er-det-vigtigt-at-have-en-god-ejerskifteforsikring/feed/ 0
Opstigende grundfugt er et naturligt men irriterende fænomen https://www.homeguide.dk/opstigende-grundfugt-er-et-naturligt-men-irriterende-faenomen/ https://www.homeguide.dk/opstigende-grundfugt-er-et-naturligt-men-irriterende-faenomen/#respond Tue, 09 May 2017 11:22:25 +0000 http://www.homeguide.dk/?p=1214 Folk der har kældre kender det garanteret. Har de ikke prøvet det, så frygter de det i hvert fald. Der er selvfølgelig tale om fugt. Det er aldrig en sjov oplevelse med fugt i kælderen. Tit er der tale om opstigende grundfugt. Det er den slags, som man ikke har været skyld i på nogen måde. Opstigende grundfugt kommer nemlig på grund af, at huses fundament ofte stikker nogle meter ned i jorden, og når man kommer et par meter ned, så er der som udgangspunkt fugtigt. Det trænger så op igennem fundamentet og bliver så opstigende grundfugt. Jo ældre et hus er, jo bedre bliver det til at suge fugten til sig. Derfor er det ikke bare et problem, som man blot skal ignorere. Det kræver altså et indgreb, at kunne slippe af med opstigende grundfugt. Når det indgreb er udført, vil det dog også være forebyggende mod nyt opstigende grundfugt, hvorfor man ikke skal tænke mere på naturligt opstået opstigende grundfugt. Man kan dog ikke sikre sig mod fugt generelt. Har man utætte rør, går der hul på en regnvandsbrønd eller sker der andet unaturligt, som er skyld i det her fugt, kræver det andre former for indgreb.
Det indgreb man får mod opstigende grundfugt, hedder elektro osmose. Det er ikke et begreb man så ofte støder på, men kort sagt handler det om, at lede fugten ud af væggene og naturligt ud i jorden. Det sker ved hjælp af montere en strømførende ledning, elektroder i væggen, en elektronikboks og et negativt ladet spyd i jorden omkring huset. Overordnet sagt gør det, at den opstigende grundfugt naturligt løber ud i jorden omkring huset. Den slags services er ikke noget man selv skal gå og rode for meget med, men det er noget man skal overlade til professionelle. De kan også klare det forholdsvis hurtigt, da det kun tager omkring to dage at udføre ovenstående indgreb. Efterfølgende kan man så se sig fri af opstigende grundfugt i op til 20 år, som er den garanti der er på servicen. Det er det i hvert fald hvis man handler med Drytech, som tilbyder disse løsninger i en høj kvalitet. Man kan også læse mere om deres services på deres hjemmeside, hvor man nemmere kan få et overblik over det de tilbyder, som blandt andet også omfatter et gratis fugttjek, som kan fastslå, hvilke løsninger man har brug for i sin ejendom.

]]>
https://www.homeguide.dk/opstigende-grundfugt-er-et-naturligt-men-irriterende-faenomen/feed/ 0
Mangler du en dørtelefon til virksomheden? https://www.homeguide.dk/mangler-du-en-doertelefon-til-virksomheden/ https://www.homeguide.dk/mangler-du-en-doertelefon-til-virksomheden/#respond Thu, 04 May 2017 09:27:30 +0000 http://www.homeguide.dk/?p=1211 Igennem flere år har dørtelefoner og porttelefonanlæg været under udvikling, hvilket har resulteret i, at din virksomhed kan benytte dem som en adgangskontrol for medarbejdere, automatisk dørlukker og parkeringsanlæg. Det kan samtidig benyttes med smartphonestyring, så det er let for brugeren at få optimal udnyttelse af produktet.

Man bør vælge et dørtelefon og porttelefonanlæg, fordi det sikrer, at medarbejdere og eventuelle beboere kan give og afvise adgang til bygningen. Det mindsker dermed også chancen for indbrud, da det virker præventivt imod kriminalitet.

Vælg mellem forskellige dørtelefoner

Man kan vælge imellem 2 forskellige typer af dørtelefoner. En kun med audio eller en med både video og audio. I mange tilfælde, vil det være rart at have mulighed for at kunne se personen, som gerne vil ind i bygningen. Det øger også chancen for at genkende personen, da man ikke kun skal høre vedkommende.

Dørtelefon er noget, man ofte ser i lejlighedskomplekser, men det er et ”must have” for en virksomhed, der er placeret i en stor bygning – især hvis man ikke er placeret i stuen. Det giver mulighed for at lukke kunder, gæster eller andre ind uden at kunne gå helt ned til døren og åbne.

Kom i gang med at få den installeret

Hvis du er interesseret i at købe en dørtelefon til din virksomhed, så kan du høre mere om dine muligheder hos KeyPartner. De er en låsesmed, som sætter en høj standard for deres arbejde og altid bestræber sig på at levere kvalitet og service. Deres mission er at skabe tryg- og sikkerhed for dig.

Du kan booke et indledende møde, og høre mere om hvilken forskel de kan gøre for dig. De kommer, hvis det ønskes, ud til dig hvor du har brug for det – uanset om det er på bestyrelsesmøder, generalforsamlinger eller andre sammenhænge.

]]>
https://www.homeguide.dk/mangler-du-en-doertelefon-til-virksomheden/feed/ 0
Skal du bruge en låsesmed med døgnvagt? https://www.homeguide.dk/skal-du-bruge-en-laasesmed-med-doegnvagt/ https://www.homeguide.dk/skal-du-bruge-en-laasesmed-med-doegnvagt/#respond Wed, 15 Mar 2017 08:05:28 +0000 http://www.homeguide.dk/?p=1207 Har du brug for en låsesmed med døgnvagt? Måske står du lige nu, og har låst dig uden for din bolig eller haft indbrud? Eller måske du bare gerne vil være forberedt, hvis et behov for en låsesmed med døgnvagt pludselig skulle opstå.

Det skal du være på udkig efter ved en låsesmed med døgnvagt

Skal du finde den helt rigtige låsesmed med døgnvagt, er der flere ting du skal kigge efter.

Ligger låsesmeden tæt på din bopæl? Og i så fald, har de så hurtig udrykning? Det er altid en god idé at finde en låsesmed, med en udrykningstid på højst 30 minutter. Det er nemlig aldrig sjovt at stå sent om aften/natten, og vente ude foran sin hoveddør.

Bruger de det rigtige værktøj? Hvis låsesmeden bruger det rigtige værktøj, kan de lukke dig ind på under 10 minutter uden at ødelægge din lås. Så kan du fortsat bruge den samme nøgle som før, og slipper for at investere i en ny lås, der ryger oven i omkostningerne for oplukningen.

Får låsesmeden dig til at føle dig tryg? Det er vigtigt at låsesmeden med døgnvagt, er opmærksom på, at det kan være en meget utryg situation, at have låst sig selv ude om natten, eller at have haft indbrud. Derfor skal du sikre dig, at låsesmeden gør sit for at få dig til at føle dig tryg.

Inden du ringer til en låsesmed med døgnvagt

Inden du kontakter en låsesmed med døgnvagt, er der også nogle ting, du skal have styr på.

Kræver dit problem en låsesmed? Først skal du selvfølgelig sikre dig, at dit problem kræver en låsesmed.

Hvordan ser din nøgle/lås ud? Det er altid en god idé at oplyse låsesmeden om, hvilken nøgle og lås du har. Det gør ham i stand til at finde det rigtige værktøj frem, samt at oplyse dig om den rigtige pris for opgaven på forhånd.

Hvor mange låse skal der åbnes, og er det brevsprække i døren? Det er en god idé at forberede låsesmeden på, hvor mange låse, der skal åbnes på forhånd. Hvis din dør har en brevsprække, er det en fordel for dig at oplyse låsesmeden om dette, da de har et værktøj, der nemt og hurtigt kan åbne din dør, den vej igennem.

Har du dit ID på dig? En låsesmed med døgnvagt, vil altid kræve at se ID, så de kan sikre sig, at det er dig, der bor på adressen.

Låsesmed i København

Bor du i københavnsområdet kan Københavns Låsesmed anbefales. De opfylder alle de kriterier en låsesmed med døgnvagt bør opfylde. Kontakt dem på telefonnummer 6013 5050, eller læs mere om dem på www.koebenhavns-laasesmed.dk.

]]>
https://www.homeguide.dk/skal-du-bruge-en-laasesmed-med-doegnvagt/feed/ 0
Find træpiller til at varme de kolde måneder op https://www.homeguide.dk/find-traepiller-til-at-varme-de-kolde-maaneder-op/ https://www.homeguide.dk/find-traepiller-til-at-varme-de-kolde-maaneder-op/#respond Wed, 23 Mar 2016 14:43:31 +0000 http://www.homeguide.dk/?p=1193 I de kolde måneder kan det være rart at fyre lidt op derhjemme. Og i dag er det billigere at gøre det, end det nogensinde har været. Det skyldes træpiller. For sammenligner man prisen på gas og olie med træpiller, viser det nemlig, at det aldrig har været mere økonomisk fordelagtigt at fravælge gas og olie. På grund af at træpiller er billigere, tror mange også, at det er af en dårligere kvalitet, men det er ikke nødvendigvis tilfældet. Hos Absolut Træpiller sælger de for eksempel mange forskellige billige versioner, som stadig er af høj kvalitet. Udover at være billige har træpiller også en meget høj brændingsværdi. Det har de fordi, at de er produceret af helt rent træ. Det smarte ved at bruge træpiller er også deres lave udslip. Det skyldes at pillerne er CO2-neutrale, og på den front er det også billigere end at skulle købe naturgas, kul eller olie af samme kvalitet. På baggrund af pillernes lave CO2-udslip, og i takt med at folk har et fortsat større fokus på netop CO2-udslip, bliver pillerne hele tiden mere og mere populære. Så kig forbi Absoluts Træpillers hjemmeside for at se de mange forskellige alternativer de har til kul, naturgas og olie.

]]>
https://www.homeguide.dk/find-traepiller-til-at-varme-de-kolde-maaneder-op/feed/ 0
Spar penge med nye lamper som LED spots! https://www.homeguide.dk/spar-penge-med-nye-lamper-som-led-spots/ https://www.homeguide.dk/spar-penge-med-nye-lamper-som-led-spots/#respond Mon, 23 Feb 2015 09:48:45 +0000 http://www.homeguide.dk/?p=1188 Har du lige modtaget elregningen i postkassen? Er du lidt bekymret for hvor høj prisen er, idet du slet ikke har sparet, nu hvor det har været mørkt? Så læs med her!

Det er for mange overraskende, når man modtager elregningen omkring februar måned. For her får man ofte et chok, da prisen er meget højere end normalt. Det skyldes at man har brugt så meget strøm i de mørke perioder og heller ikke sparet på noget. For alle ønsker en hyggelig atmosfære i hjemmet og derfor tænder man en masse lamper. Det er noget mange ikke kan undvære og derfor bliver alle lamper tændt i hjemmet. Det kan derfor medvirke til at man får en højere elregning end man forventer, da man faktisk slet ikke lægger mærke til hvor mange lamper man egentlig bruger.

Der er derfor mange som ikke ved hvad de skal gøre, da de ikke kan undvære deres belysning. Dog er der mange, som prøver at spare andre steder, som også kan være svært. For det plejer generelt at være på indkøbet af maden. Men nu hvor man går igennem julemåneden kan det være svært at spare på forbruget af maden. Det skyldes at man ikke vil mangle noget i denne periode, da det hele selvfølgelig skal være, da der ellers ingen jul er. Så det indebærer både julegodter, til flæskesteg, and osv. Der er derfor mange ting, som skal være der når det drejer sig om julemaden. Det kan derfor være svært at ændre sine vaner efter julen, da man egentlig bare køber, hvad man ønsker. Der ses derfor sjældent en forandring i januar eller februar, som man ellers havde håbet på. Mange prøver ligeledes at spise sundere, nu hvor man er gået ind i det nye år. For efter en omgang fed mad i julemåneden, ønsker mange sig en livsstilsændring. Men her kan det også være svært at spare, da de sunde kostvaner kan være dyre. Man må derfor finde på andre måder at spare penge på, da dette kan være umuligt.

Mange har også prøvet det at korte deres badetid ned. Det kan ligeledes være svært, da man skal have hele familien med på vognen før der sker en forandring. Her kan man eventuelt lave et væddemål ud af det og derfor gøre det til en leg. Det bliver derfor sjovere for alle parter, da det nu handler om at vinde. Det gør det derfor også nemmere at klare dette, da der nu bliver satset. Man kan på den måde sige at der bliver fundet en vinder hver måned, hvor man her har noteret sin tid ned på et samlet skema for hele familien. Det er virkelig fordelagtigt, da det både gavner økonomien, men det får også familien samlet omkring noget sjovt.

Derudover skal lamperne også i fokus. For hvis man ikke kan undvære sine lamper, må man nu se andre muligheder. Der er heldigvis flere løsninger end man tror, da der findes LED spots. På den måde kan man pludseligt spare flere penge end man går og tror. LED spots er blevet yderst moderne på grund af deres moderne udseende, men også fordi det reducerer elregning væsentligt meget. Man er på den måde også miljøvenlig, som er fordelagtigt! Så hvis du endnu ikke har fået LED spots i hjemmet, er det helt klart på tide. For man kan nemlig se en forandring meget hurtigt, da man med LED spots eller LED pærer, kan spare helt op til 80 % af ens elregning. Derudover har LED spots og pærer en længere levetid end normale pærer, som også medvirker til at det nu er nemmere at spare penge.

En loyal lampeforhandler

Hvis du ikke ved hvor du skal købe LED spots, kan du altid benytte dig af Lampegigantens hjemmeside. Det er nemlig blevet sværere for forbrugere at finde det de går og drømmer om inden for lamper. Det er dog ikke det eneste, da det også er blevet sværere at stole på de forskellige udbydere, som befinder sig på markedet. Der har desværre været flere tilfælde, hvor forbrugere ikke har haft en god oplevelse, da de er blevet snydt eller bestillingen ikke har været optimal.

Dette skal du dog ikke bekymre dig om, når du handler over Lampegigantens hjemmeside. For denne udbyder vægter kundetilfredshed frem for alt og derfor vil du altid være i de bedste hænder. Så hvis du gerne vil spare penge og nu ønsker LED spots til hjemmet, er det klart den bedste løsning at kontakte Lampegiganten. Det kan varmt anbefales til alle derude!

]]>
https://www.homeguide.dk/spar-penge-med-nye-lamper-som-led-spots/feed/ 0
Er du bekymret for din bolig i Nordvest? https://www.homeguide.dk/er-du-bekymret-for-din-bolig-i-nordvest/ https://www.homeguide.dk/er-du-bekymret-for-din-bolig-i-nordvest/#respond Wed, 18 Feb 2015 11:36:29 +0000 http://www.homeguide.dk/?p=1185 Skal du på ferie og er begyndt at blive bekymret, da der har været mange indbrud her på det seneste? Er du bange for, at du bliver den næste, da du nu skal forlade boligen i et stykke tid? Så læs med her!

Det kan være enormt nervepirrende at forlade boligen, hvis der er en tyv, som lusker derude. Det er desværre blevet et stort problem for mange i Nordvest og der er dagligt henvendelser omkring tyveri. Det kan derfor være ubehageligt bare at skulle på arbejde, da man ved at de går og holder øje med en.

Man skal derfor være varsom og altid låse og tjekke husets døre og vinduer inden man tager af sted. Vi kender dog alle til den følelse, at man sidder et sted, eksempelvis på sin arbejdsplads, hvor man får en ubehagelig mavefornemmelse. Det kan være frustrerende, da det faktisk går udover ens arbejde. Det kan nemlig være svært at koncentrere sig, da man konstant går og frygter indbrud. For man kan jo heller ikke være i sin bolig hele døgnet rundt og på den måde beskytte sine ejendele.

Det er derfor straks værre, når man skal på ferie. For her er man pludseligt langt væk og kan ikke lige tage hjem og tjekke om alt er, som det skal være. Det er derfor vigtigt at man får sin familie eller venner til at tjekke boligen for en. For hvis tyvene derude holder øje med en, vil det især hjælpe, hvis der en gang imellem er bevægelse i huset. På den måde får tyvene en opfattelse af at beboerne stadig er hjemme. Det kan derfor betale sig!

Derudover er det fornuftigt at få familie eller venner til at tømme postkassen, da det også er noget tyvene holder øje med.

Her kan man også se muligheden i at benytte sig af nabohjælp. Det er nemlig altafgørende, hvis man gerne vil undgå tyveri. De har lettere ved at holde øje med boligen, da de er lige i nærheden. Det tager nemlig længere tid for ens familie og venner at skulle tage derhen hver dag og derfor kan nabohjælp virkelig være nyttigt. Det er derfor vigtigere end man tror at holde sig gode venner med sine naboer, da de faktisk kan gøre alt for en, når man er ude og rejse.

Derudover er det en god idé at anskaffe en belysning i hjemmet, som tænder og slukker af sig selv på forskellige tidspunkter i døgnet. Det kan nemlig også få tyvene på afstand, da de på den måde tror, at der også er nogen hjemme!
En anden vigtig ting inden afrejse er, at man aldrig må reklamere med at man skal ud og rejse. Det vil derfor sige at man skal undgå at nævne det på de sociale medier. Det er de færreste, der tænker over det, som er en skam. For tyvene holder øje med alt og det er derfor vigtig at man undgår dette. Derfor skal du altid først lægge billeder og opdatering op på de sociale medier, når du er kommet hjem. Det er en god huskeregel!

Derudover skal du have fat i en låsesmed i Nordvest. For en låsesmed kan faktisk gøre mere end du tror. Det er nemlig vigtigt at du en gang imellem får nye låse, da tyvene kender til de gamle og kan derfor bryde dem på et splitsekund. Derudover kan du også få en opdateret tyverisikring, som også er nyttigt, hvis du ikke vil have ubudne gæster. Det er derfor vigtigt at du får fat i en låsesmed i Nordvest i en fart! Det kan nemlig for mange tage tid at finde en låsesmed i Nordvest, da der ikke er så mange at vælge imellem. Derudover skal man være sikker på, at det er den rigtige låsesmed i Nordvest man vælger, da der kan være svindlere i blandt. Hvis du gerne vil undgå dette, er der heldigvis en låsesmed i Nordvest, som kan anbefales. Det er Københavns Låsesmed, som har mange års erfaring. De ved derfor altid hvad der er den bedste løsning, hvis du ønsker en forbedring i husets tyverisikring. Det er derfor bare at ringe til denne låsesmed i Nordvest og de vil komme ud med det samme og gennemgå et sikkerhedstjek med dig. Her kan du blandt andet få monteret låse på vinduer og et alarmsystem. På den måde vil du altid være sikker på at tyvene holder sig væk. Så hvis du endnu ikke har fået en låsesmed i Nordvest, skal du klart benytte dig af Københavns Låsesmed!

Du kan derfor trygt tage på ferie, når du har fået familie, venner eller naboer til at tjekke huset for dig. Derudover skal du huske at tage kontakt til den pågældende låsesmed i Nordvest, da du på den måde undgår bekymringer på din ferie!

]]>
https://www.homeguide.dk/er-du-bekymret-for-din-bolig-i-nordvest/feed/ 0
Er dit tag begyndt at falme? Få et nyt tag! https://www.homeguide.dk/er-dit-tag-begyndt-at-falme-faa-et-nyt-tag/ https://www.homeguide.dk/er-dit-tag-begyndt-at-falme-faa-et-nyt-tag/#respond Mon, 09 Feb 2015 11:26:02 +0000 http://www.homeguide.dk/?p=1182 Er dit tag begyndt at falme? Eller er der nu kommet så meget ir på at det er begyndt at rådne? Så er det på tide at få et nyt tag!

Det er vigtigt at man altid holder øje med sit tag, som kan være svært for de fleste. For nogen tænker slet ikke over det før det er for sent ellers er det måske svært at se, hvis taget er fladt. Det er nemmere for dem der har et skråt tag, da man hurtigt kan se, hvis der er begyndt at forekomme ir. Man skal altid prøve at være på forkant, når det drejer sig om ens tag, da det kan medvirke til fatale skader, hvis man ikke er opmærksom. For hvis et tag først er så defekt, kan det medvirke til fugtskader. Fugt er meget skadeligt for mennesker, da man faktisk kan gå hen og få astma. Det skyldes at man befinder sig i et dårligt indeklima og derfor indånder det. Det kan hurtigt ses i lungerne, som er en alvorlig sag. Derudover kan fugtskader hurtigt blive til svamp. Det er endnu værre, da det for det første er sværere at slippe af med, men også fordi det ligeledes er skadeligt for os mennesker.

Så hold altid øje med dit tag, så du ikke står foran en større renovering af hele huset. Udgifterne vil ligeledes blive forhøjet, hvis man ikke opdager det i tide og det er der ingen, der ønsker. Så når du først har fået øje på noget ir eller mos, skal man straks kontakte en tagekspert. De har nemlig specialister i tage og kan derfor hurtigt konkludere om der er behov for et nyt tag eller ikke. Der er dog mange, som ikke tør bevæge sig ud i det at kontakte et tagfirma, da mange generelt bare vil konkludere, at man har brug for et nyt tag, da de så vil tjene penge på det. Der er derfor mange der i dag udskyder problemet, da de ikke kan overskue det.

Der er dog heldigvis et firma ved navn Compara, som aldrig vil løbe om hjørner med dig. Så hvis du er bekymret for at blive snydt, kan du trygt kontakte dette firma, da du med sikkerhed aldrig vil blive udsat for dette. Derudover vægter Compara kundetilfredshed utroligt højt og din mening er derfor yderst vigtig. På den måde er man også altid sikker på, at man ikke bliver snydt, da det i sidste går udover Compara selv. For man er i dag begyndt at bruge internettet til mange ting – især når det drejer sig om anmeldelser. Man kan derfor gå ind og tjekke et firmas ry, da dem der har været udsat for en dårlig oplevelse, ofte deler det med andre. Folk passer nemlig på hinanden og vil helst undgå at folk oplever den samme dårlige service, som man selv var udsat for, da man havde brug for hjælp.
Denne frustration kan du undgå ved blot at tage kontakt til Compara, da din mening som sagt betyder alverdens.

Så hvis du ønsker et nyt tag eller bare er i tvivl om det er nødvendigt eller ikke, skal du bare ringe til Compara!

]]>
https://www.homeguide.dk/er-dit-tag-begyndt-at-falme-faa-et-nyt-tag/feed/ 0