Kommode i soveværelset

ForsideTilbage

Er du en kvinde med meget tøj, så er din garderobe måske ikke nok i din situation, og du har måske brug for en enkelt kommode eller to, for at fordele dine ting lidt, eller måske vil du bruge din kommode udelukkende til sokker og undertøj.

Mange mænd har ikke brug for andet end en stor kommode til deres ting, og det praktiske ved kommoder er, at de ikke fylder særlig meget, men de rummer til gengæld en hel del, og man kan bruge overfladen til at sætte små pynteting på…

… såsom rammer, små lys og andet, som gør ens soveværelse personligt, og det kan især kvinder godt lide, da deres soveværelse ofte er deres lille oase, mere end det gælder for mænds soveværelser.

Kommoder findes i mange former og farver, men vi anbefaler hos homeguide.dk altid at vælge diskrete farver, da det er noget man skal leve med og se på i en længere periode og så er der ikke nogen grund til at vælge noget, man bliver træt af efter en uge.

Det er en god idé at købe kommoder med dybe skuffer og som i stedet så er lidt lavere, da de høje kommoder ofte kan få værelset til at virke mindre, og det har vi nævnt før, at ingen er interesserede i, hvis de i forvejen ikke har et meget stort rum.