Gardiner

ForsideTilbage

Har man en stor åben spisestue med store vinduer, eller måske direkte adgang til haven med terrassedøre, så kan der komme rigtig meget lækkert naturligt dagslys ind i løbet af en dag, og det er jo rigtig dejligt, og der er rigtig mange der nyder det.

Om aftenen kan det dog være mere hyggeligt, hvis man har nogle gardiner, der kan trækkes for, for det er ikke særlig hyggeligt eller behageligt at stirre direkte ud i kulsort mørke, og det kan endda gå hen og blive direkte uhyggeligt for nogen.

Hos homeguide.dk har vi mange forslag til forskellige gardin valg som du kan gøre dig i denne situation, for der er ikke kun en løsning, men mange, og det gør det jo altid lidt sjovere – det synes vi i hvert fald her på homeguide.dk.

Har du store gulv til loft vinduer, eller terrassedøre, så er det en rigtig god idé med lamelgardiner, der kan trækkes hele vejen hen, og enten lukkes helt til, slås helt fra eller endda åbnes, så der stadigvæk kan kigges lidt ud.

Har du almindelige indsatsvinduer, så kan persienner være en rigtig god idé eller plisségardiner, der har samme funktion som persienner, men giver et lidt mere hyggeligt præg. Der er selvfølgelig også muligheden med helt almindelig træk for og fra gardiner, der jo findes i et hav af farver, former og mønstre.

Den sidste løsning kan oftest være den mest personlige, da man kan få dem lige præcis som man selv vil have dem. Persienner kan nogle gange gå hen og blive lidt industrielt, men det kommer alt sammen an på hvordan ens hjem er indrettet, for de kan også passe perfekt.

Gardiner og afskærmning er i hvert fald et must-have i alle spisestuer, især hvis folk kan gå forbi på vejen og kigge lige ind. Det kan også være et spørgsmål om sikkerhed i nogle hjem, for er man ellers i risiko-gruppen for indbrud, hjælper man sig selv, ved ikke at lade tyvene kigge direkte ind på deres bytte – uanset om man er hjemme eller ej.

Har du flere spørgsmål om gardiner og afskærmning til din spisestue, så skal du endelig kontakte os, og vil besvare dit spørgsmål så uddybende vi kan. Vi ser i hvert fald frem til at høre fra dig her på homeguide.dk.