Skabe i spisestuen

ForsideTilbage

Har du en meget stor spisestue kan det være en god idé med skabe, men ellers ikke, for så tager de bare en masse plads og gør din spisestue meget mindre.

Er du i en situation, hvor du har plads til skabe, så er det ofte en god idé at bruge disse til spisestel og service, for så kan man få mere plads i sit køkken, som man ellers ville bruge til at opbevare dette, og det kan være en rigtig god løsning.

Det er vigtigt, hvis man sætter skabe op i sin spisestue, at man vælger noget, der er diskret og man finder noget, der kan indrettes efter, så de ikke tager det primære fokus i rummet, for det skal være et rum med rene linjer.

Grunden til, at spisestuen skal have rene linjer er, at det skal være et rum, hvor fokus er på dem, som man sidder sammen med og ikke på resten af rummet – det er også derfor man ikke skal have en masse elektronik hængende rundt omkring.

Der findes rigtig mange forskellige skabe, som man kan hænge op, og det er ofte den bedste slags til denne form for rum, for det giver en illusion af, at man ikke bruger så meget plads som det ville, hvis det står direkte på gulvet.

Vitrine skabe er faktisk den bedste løsning til en spisestue, da de har en rigtig fin form for elegance, og giver en flot ramme, for de ting, der står inde i dem, og samtidig er de ikke særlig store, og da de er lavet af glas, giver de en illusion af, at de intet fylder.