Belysning til stuen

Forside | Tilbage

Lys i en stue er utroligt vigtigt, da det er et rum, hvor man opholder sig rigtig meget og ofte sidder man og slapper af enten med en god bog, i venners selskab eller med TV’et tændt og alle disse ting, kan ofte kræve forskellig belysning.

En læselampe ved din sofa eller din yndlings ”slappe af” stol  er vigtigt, hvis du kan lide at læse, om det så er en bog, et blad eller bare dagens avis. Læser du i et lys, der er for mørkt, kan det skade dine øjne, og det er der jo ikke nogen, der har lyst til at skal ske.

Underholder du ofte gæster i stuen, så er det vigtigt med en lampe, der giver et naturligt lys, det skal nærmest give en slags dagslys i stuen, men på en naturlig måde, for så kan alle se hinanden og det skaber samtidig et rart miljø at sidde i.

Mange kan godt lide at slukke lyset, når de ser TV, men der burde du have en lampe, som du kan skrue ned for i stedet, for det er ikke sundt for dine øjne, når der kun kommer beslysning fra din TV skærm, for det svarer  til at kigge direkte ind i pæren på din lampe, eller op på solen uden solbriller på.

Vi ved godt, at det er meget information, men det er nemt at finde lamper, der ser ens ud, men alle kan noget forskelligt, så man kan sagtens have flere lamper i et rum uden, at det går hen og bryder stilen, og det ved vi hos homeguide.dk er en vigtig ting for mange.