Elektronik til stuen – alt til stuen

ForsideTilbage

En stue, er for mange af os et sted, hvor vi bruger meget tid sammen med familie, venner eller måske bare et sted vi sidder og nyder vores eget selskab, det er selvfølgelig forskelligt fra person til person og fra familie til familie, men her hos homeguide.dk kigger vi lidt på det hele.

For de fleste er det gældende, at man bruger stuen som underholdningsmiddel og med det kommer ofte en del elektroniske genstande, såsom TV, Stereoanlæg, computer og måske et surround sound center – alle disse er forskellige fra hjem til hjem, men vi vil her hos homeguide.dk give dig gode råd i forhold til, at du skal ud og købe nyt.

Som tiderne skifter, bliver alt det vi kender som elektronik mindre, mere diskret og ofte er det lige til at skjule, så det ikke altid er synligt, og det giver en større frihed til at indrette resten af sin stue, da man ikke skal tænke på en masse store sorte elektronik ”kasser” der står rundt omkring.

Skal du ud og investere i et nyt TV, så er vi jo i dag så heldige, at fladskærmen er blevet til at betale, og man kan få dem i mange flotte og diskrete designs, så det er lige før, at det ligner et billede, som vi har hængt op på væggen. Vi anbefaler derfor udelukkende at købe fladskærme – og har du en lille stue, så er der ingen grund til at købe en 42” skærm, da det kun vil gøre din stue endnu mindre, hvorimod har du en stor lys stue, så er det en god måde at bryde nogle store hvide flader.

Savner du musik i din stue, og skal du have noget at afspille det på, så vil vi anbefale, at du køber et minianlæg og kobler det op til et surround sound center, da det giver mindst synlighed i rummet. Du kan selvfølgelig også købe et stort stereoanlæg, og i dag fås de i flade versioner, så de ikke fylder mere end for eksempel en DVD afspiller.

Surround sound centre består i dag af meget små diskrete højtalere, der kan gemmes rundt omkring, men de er stadigvæk flotte i designet, så de kan hænge fremme, hvis man er til det. Vi anbefaler surround sound, da det giver en rigtig god lyd oplevelse og hæver kvaliteten af resten af dine elektroniske genstande, uanset mærke, form og design.