Tæpper til stuen – Alt til stuen

ForsideTilbage

Tæpper er en smagssag, for nogle kan godt lide gulvtæpper i hele boligen, nogle kan lige væg til væg i stuen, andre kan lide små gulvtæpper, hvor nogle slet ikke vil have tæpper på, for det kommer an på mange forskellige ting.

Har du små børn, så er væg ti væg tæpper ikke en god idé er flere årsager, heriblandt, at der kan samles meget støv i tæpper, og det kan gå hen og give små børn støv allergi, hvis man ikke er meget påpasselig med det.

En anden grund, kan være, at lyse tæpper og små børnefingre kan blive en dårlig kombination, hvis de f.eks. spiser chokolade eller is, og det kan hurtigt blive et værre rod, hvis de to ting bliver kombineret, og der ikke lige er en voksen tilstede.

I et sådanne tilfælde ville små kludetæpper være en bedre løsning, da de kan smides i vaskemaskinen, hvis uheldet skulle være ude, og på den måde kan man også nemmere holde støvet nede.

Har du til gengæld god mulighed for at have væg til væg tæpper, vil vi anbefale et lyst et, selvom det kan virke upraktisk, hvis man spilder på det, så kan et mørkt tæppe gøre et rum meget mindre, end det i forvejen er, og det er ikke noget, som nogen ønsker.

Skårne tæpper er også en rigtig fin løsning, hvis man har kolde gulve omkring sofaen, for så kan man lige træde ned på noget behageligt, i stedet for et koldt gulv. Hos homeguide.dk anbefaler vi især dette i de kolde vintermåneder.