Badeværelse

ForsideBelysning | Elektronik | Skabe | Spejle

Badeværelset er ofte et meget personligt rum i huset eller lejligheden, da det nogle gange kan være det eneste sted, som man kan få helt fred og ro- man indretter derfor ofte med personlige ting, så det er et sted, hvor man har lyst til at opholde sig.

Nogle huse har bad og toilet for sig selv, andre har det samlet, nogle har endda et samlet badeværelse plus et gæste toilet, så man virkelig kan holde sin lille oase for sig selv. Gamle lejligheder lider ofte under pladsmangel, da man i gamle dage havde fælles bad- og toilet i gården, men senere har fået det op i lejligheden – og her skal man ofte bade ovenpå toilettet, for at det hele kan lade sig gøre.

Vi kender alle mulighederne, og vi har råd for indretning til dem alle, da det er det vi gør bedst, og selvom du kun har 2kvm at bade på, samt andet, så kan det stadigvæk indrettes, så man ikke gruer for at skulle derud.

Det vigtigste i et badeværelse er, at der dufter godt når man kommer derud og, at der er et behageligt lys, så man ikke føler, at man træder ind på det offentlige toilet på Hovedbanegården, for det tror vi er noget, de fleste prøver at undgå.

Derudover er det utrolig vigtigt at sørge for at undgå fugtskader, for det kan virkelig ødelægge et badeværelse, og endda føre til, at man skal ud og investere i nye fliser blandt andet, men frygt ej, for alt dette har vi gode råd for, og vi kan fortælle dig præcis hvordan du undgår sådanne skader.

Vi ved, at badeværesler kan være det vigtigste rum i hjemmet, og vi giver alle de råd, som du har brug for udfra den tanke-mentalietet, så du også vil få et dejligt badeværelse, som du kan søge tilflugt på.

Vi glæder os til at hjælpe dig med din egen lille oase.