Have – Tips til dekorering af din have

ForsideBænke | Grill | Havebord & Stole | Solvogn

Din have er din oase. Den skal give dig lyst til at være udendørs om sommeren, og give dig lyst til at bygge snemænd i den om vinteren. Du skal føle tryghed ved at lade dine børn rende frit derude uanset årstid, og den skal være nem at holde ved lige.

En have kan så meget – den kan være samlingspunkt til en god grillfest på en varm sommeraften, den kan være børnenes badeland med oppustelige svømmebassiner en varm sommerdag, den kan være det rene ”winter wonderland” med snemænd og snehuler, den kan være stedet, hvor du læner dig tilbage med en kop kaffe og en god bog – og den kan være meget meget mere.

Det er derfor vigtigt at holde din have ved lige, om det betyder at græsset skal slås en gang om måneden, nye frø skal plantes, eller buske skal graves op, det er underordnet, men en rodet have, er et dårligt visitkort at give naboerne, eller de forbipasserende.

Nogle kan lide åbne have, men tynde buske omkring, andre kan lide meget lukkede haver med mure omkring, og andre kan lide en mellemting med et lille hegn eller en tæt busk. Uanset hvad, så er det vigtigt, at det du vælger også passer til stilen i dit hus.

Nogle kan lide markiser, nogle kan lide parasoler og andre kan lide det direkte sollys, igen er det bare vigtig, at du vælger noget, der ikke står i skarp kontrast til farverne på huset og havemøblerne.

Er det mange ting, du lige fik ind der? Frygt ej, for vi uddyber det hele i vores undermenuer, så du kan få svaret på præcis det du vil, og har vi ikke allerede svaret til dig, så kan du blot skrive til os, og vi vil sætte svaret op så hurtigt vi kan, så også du kan komme videre i haven.

Vi ser frem til at give din have og dig gode råd til årstiderne.