Børneværelse – Alt til dit børneværelse

ForsideBelysning | Elektronik | Garderobe | Reoler | Senge | Sækkestole |

Venter du et barn eller har du lige født? Så går du med garanti og glæder dig til at indrette den lilles helt egen oase, med vugge, puslebord, legetøj og alt hvad der ellers dertil hører, og det kan vi godt forstå, at du gør.

Vi forstår dog også, hvis du ikke aner hvor, at du skal starte, om du skal vælge en vugge eller en tremmeseng, et puslebord der skal blive stående eller et som du kan rykke rundt, om den lille skal sove inde hos jer i begyndelsen, eller skal have sit eget fra starten og alt det andet du spekulerer på.

Vi har derfor hos homeguide.dk et helt særligt hold specialister, der kan give dig alle de gode råd, som du som nybagt eller vordende forældre kan have brug for, for vi ved at denne tid er den vigtigste, for en god start på den lilles liv.

Der er jo også andre ting end indretningen, der betyder noget. Belysningen kan have meget at sige, er lyset som det skal være er den lille mere rolig på sit værelse, end hvsi der er for mørkt eller lyst. Skal den lille sove med dyne i begyndelsen eller er det nok at blive svøbt i et tæppe. Skal der være overflod af legetøj, når den lille endnu ikke kan lege med det og meget andet – det giver vi dig vores bedste råd om.

Tiden op til og lige efter, skal være en glædens tid, og skal ikke være præget af stress, og slet ikke af stress over indretning af et baby/børneværelse, og det er det vi er her for at sikre ikke sker.

Spørg os endelig om alt imellem himmel og jord indenfor børneværelset, møblerne, legetøjet, elektronikken og hvad du ellers kan komme i tanker om, og vi vil besvare dig fuldt ud, og gøre denne tid let, og overskuelig.

Vi ser frem til at hjælpe dig og den lille til en glædelig start på livet.