Udestue – Gode tips til indretning af udestuen

ForsideBelysning | Bord & Stole | Gardiner |

Huse eller lejligheder med udestuer er utrolige priviligerede, for selvom det er en udendørs stue, så har det ofte funktion som et ektra rum i huset/lejligheden, og de fleste folk er begyndt at varme dem op, så man kan bruge den året rundt.

De fleste udestuer er udført i glas, sådan lidt ligesom et drivhus, men dette er også den bedste måde at gøre det på, da det  giver et fantastisk lys i forhold til andre indelukkede rum, og om sommeren afgiver solen nok varme til at holde stuen opvarmet hele dagen, samt om aftenen.

Det er mest naturligt at indrette sin udstue med havemøbler, også selvom det ikke er helt udendørs, men den kan også sagtens indrettes med almindelig møbler, så skal man bare være helt sikker på, at udestuen er isoleret nok til, at det ikke vil kunne give fugt skader og lignende på møblerne.

En udestue kan også sagtens indrettes med gulvtæppe, hvis man kan lide det, men ellers er trægulve det mest brugte i følge vores erfaringer, men igen det er jo en smagssag fra person til person, og når det kommer til udestuer er der ikke noget, der er forkert.

Vi giver med glæde gode råd og tips til din udestue, men som udgangspunkt skal du huske, at hvis din udestue er isoleret som den skal, så er der ikke noget, som du ikke  må gøre ved den, for det er tilladt at indrette din udestue meget aparte fra resten af din bolig, for du kan altid forvare det med, at det er en udestue.

Vi ser frem til at høre fra dig, og send gerne dine egne tips ind til os, vi er altid interesserede.