Spisestue – Alt til spisestuen

ForsideBelysning | Elektronik | Gardiner | Reoler | Skabe | Spisebord & Spisestole | Tæpper

Spisestue er et vidt begreb, for den kan være alt fra et lille hjørne i dagligstuen til et stort rum for sig selv. Det kan være svært at beslutte sig for hvilken slags spisestue, man mest ønsker sig og det er jo også ofte et spørgsmål om hvor meget plads man har til det.

Her hos homeguide.dk vil vi berige dig med tips og gode råd til, hvordan du bedst indretter din spisestue, uanset om det er et stort rum for sig selv, eller blot et lille spisehjørne i stuen. Vi vil give dig al den viden, som du har brug for, for at få din spisestue til at fremstå, som var den indrettet professionelt.

Du vil få gode råd om borde, stole, gardiner, gulve, tæpper, service, bestik med mere – faktisk alt hvad der kan findes i en spisestue.

Det kan være svært at bestemme sig for, hvilket spisestel man vil samle på, om det dyre designer bord er nødvendigt, om stolene man har købt er ligeså behagelige at sidde på som de er flotte og hvilket lys, der passer bedst til et middags selskab – og det har vi råd for her på homeguide.dk.

Du er velkommen til at stille os dine helt private spørgsmål om lige netop din spisestue, og du må glædeligt sende os billeder, så vi kan give dig den bedste hjælp.

Vores farve eksperter står klar til at hjælpe dig med farven på dine vægge kontra farven på din borddug, samt om servietterne passer til de flotte hånddyppede sterinlys du har købt. Du spørger os, og vi svarer dig, og du vil få den mest professionelle hjælp her hos os.

Har du selv nogle gode tips, som du ønsker at dele med vores andre læsere, så er du velkommen til at skrive dem til os, og vi vil ligge dem ind på siden med dit navn på – eller annonymt hvis du ønsker det sådan.

Vi ser frem til at hjælpe dig med din spisestue.