Entré – Indretningstips til entréen

ForsideBelysning | Knagerækker & Bøjler

Entréen kan hurtigt blive husets eller lejlighedens vigtigste rum, da det er dit hjems visitkort udadtil. Kommer dine gæster ind og ser en rodet og kaotisk entré, vil de hurtigt danne sig et mentalt billede af, hvordan resten af dit hjem ser ud, helt uden at have set det.

Vi ønsker alle, at vores hjem er et sted, som andre bryder sig om at være, vi vil jo gerne have at vores gæster føler sig godt tilpas når de træder ind i vores hjem og, at de får lyst til at blive der, og ikke bare vil ud igen i en fart.

Vigtigst er, at det skal være et rart og lyst lokale at træde ind i, og har du ikke haft tid til den store oprydning, så sørg i det mindste for, at entréen er klaret, for har de først tænkt ”kaos” der, kan det være ligemeget om resten af dit hjem er skinnende rent.

Der er forskel på entréer, for nogle er store og andre er meget små, og det kan være et problem at få plads til forskellige møbler i de forskellige entreér, men det og meget andet har vi råd for her på homeguide.dk og vi står klar til at hjælpe dig med lige netop dit problem.

Det vigtigste for en lille entré er at huske, at den skal åbnes op med lyse farver, og ikke overmøbleres, selvom man synes det kunne være pænt her og der, så er det engelske udtryk ”less is more” nøgleordet når det kommer til entréen.

Vi hos homeguide.dk har alle de små tips og tricks til at gøre din entré et dejligt sted at blive budt velkommen, eller bare et rart sted at se, når man so det første efter en lang dag træder ind ad døren.

Vi ser frem til at give dig gode råd om entréen.