Belysning i køkkenet

ForsideTilbage

Dit køkken skal være godt belyst, da det er vigtigt, at du kan se hvad du laver, når du står og laver mad, og det er vigtigt, at det er nogle lamper, der ikke hænger i vejen eller hænger så lyset falder på en forkert måde.

Små lamper er ofte den bedste løsning, og at have dem monteret under køkkenskabene er en rigtig god løsning i forhold til. At de ikke tager noget plads i resten af køkkenet, og de giver ofte et rigtig godt lys, lige der hvor man har brug for det.

Belysning er altid vigtig, men vi mener især det er vigtigt i et rum, hvor man ofte står med knive med mere, og kan komme til skade, hvis man ikke kan se noget, og det er meget individuelt fra køkken til køkken, og fra person til person, for nogle har brug for mere lys end andre.

Et vigtigt sted i køkkenet at have lys er især over komfuret, da det kan være svært at se om maden brænder på med mere, hvis man ikke kan se ordentligt. Og det kan ofte være et rigtig godt lys, også i resten af køkkenet.

Det vigtigste ved belysning i køkkenet er, at du føler, at det er det rigtige lys for dig, og den måde du arbejder på i dit køkken, og det er også afhængig af, hvordan dit køkken er indrettet, for er der store vinduer, er det måske heller ikke relevant med for meget elektrisk lys.