Gardiner

Forside | Tilbage

Gardiner i et køkken kan have sin charme, men det er på ingen måde det mest praktiske og ej heller det mest hygiejniske, da vi i et køkken har med tilberedning af mad at gøre, og det kan ofte skabe en del mados og der kan komme sprøjt fra pander med mere.

Der er jo ikke noget charmerende ved at have gardiner hængende, der ser direkte beskidte ud vel? Det synes vi i hvert fald ikke, og derfor vil vi ikke anbefale dig at hænge fine gardiner op i køkkenet, selvom det kan se pænt ud til at begynde med.

I stedet vil vi anbefale dig at hænge persienner op, da de måske samler samme mængde snavs, men er meget nemmere at rengøre, samt det ikke ses ligeså tydeligt, hvis de er beskidte. Du støder heller ikke på problemet med at have mad på hænderne og skal trække gardiner fra på samme tid.

Persienner er nemme at have med at gøre, de skal lige sættes op med et par skruer, og skal du have justeret lysmængden eller have trukket dem helt op, så kan de gøres nemt og bekvemt ved hjælp af en snor på siden, så du slipper for en masse bøvl.

Mange vil mene, at persienner er kedelige og kønsløse, men der er vi uenige, for du kan sagtens finde pæne persienner, der passer til lige netop din indretning i køkkenet og du behøver jo heller ikke at gå ud og købe de kedelige grå kontor persienner, for der findes absolut andre muligheder.

En anden løsning kan være et rullegardin, men det er desværre ikke ligeså nemt at rengøre som persiennerne er, men det er et godt alternativ og meget bedre end almindelig gardiner, for de er nemmere at håndtere.

Har du flere spørgsmål angående mørklægning til dit køkken er du velkommen til at skrive til os og vi vil hjælpe dig godt på vej.