Reoler i spisestuen

ForsideTilbage

Reoler kan både have en betydning i en spisestue, men de kan også være overflødige, da de måske ikke har nogen funktion, og egentlig bare tager plads og det er der jo ikke nogen grund, men der er også rigtig mange grunde til, at det kan være en god grund til at have reoler i spisestuen.

En god grund til at have en reol i spisestuen, og det er til opbevaring af for eksempel forskellige spisestel med mere, og her er det jo meget ofte rigtig fint at have det stående fremme, så folk kan se det, hvis det er pæne ting.

Vi synes ikke hos homeguide.dk, at man skal fylde reoler op med bøger inde i sin spisestue, da det hurtigt kan blive meget tungt at se på, og hurtigt kan gøre spisestuen meget mindre end den er, og desuden synes vi ikke, at bøger hører til ligesom elektronik.

Der findes mange rigtig fine reoler i dag, og de kan ofte fås lige præcis som man vil have dem, og det er en vigtig ting i forhold til, at det skal passe ind i lige netop din spisestue, samt der skal være plads på den til de ting, som du gerne vil have stående.

Vi vil anbefale lyse reoler, der blender i et med farverne på væggene, da det giver et godt udgangspunkt for at indrette som du vil og samtidig giver det en illusion af, at der er meget mere plads, end der er måske, og er reolerne dybe, så er det bedst, at de er halvhøje, hvorimod er de ikke dybe, kan de sagtens gå hele vejen op ad væggen.