Sofa gør stuen til stue

ForsideTilbage

En stue er ikke en stue uden en sofa – det er i hvert fald sådan vi ser på det her hos homeguide.dk – om det er en designer sofa eller en praktisk sovesofa har intet at sige, så længe, at der står et møbel, hvor dine gæster kan sætte sig i samlet flok.

Vi ved alle sammen, at der findes en milliard forskellige sofaer, men det er forskelligt fra hjem til hjem, hvad man skal vælge, for det er for eksempel ikke alle hjem, der kan have en stor hjørnesofa stående samtidig med, at det ikke er optimalt at have en topersoners sofa stående i en stue, hvor der er plads til meget mere.

Vil du gerne have en stor sofa, men mangler lidt plads til det, så vil vi anbefale en sofa med chaiselong, da du får et par ekstra siddepladser uden, at det går hen og bliver en kæmpe hjørnesofa, og samtidig er det rigtig lækkert at kunne ligge to i sofaen på en gang, hvis man f.eks. ligger og ser en god film.

Har du meget begrænset plads vil vi anbefale dig en lille topersoners sofa og måske en lille lænestol ved siden af, da det ikke bliver ligeså fasttømret som med en sofa med chaiselong, og du vil nemmere kunne få plads til et par ekstra stole, hvis du får mange gæster.

Har du et en stor stue med maget gulvplads vil vi anbefale dig en stor hjørnesofa, da det giver mange siddepladser og det er en god måde at dele et rum op i, hvis man f.eks. bruger en del af en stor stue som spisestue, og ligesom med sofaen med chaiselongen, så kan man ligge flere i den på en gang, hvilket kan være en fordel.

Har du begrænset plads i hele din bolig, bor du f.eks. i en etværelses lejlighed, så er en sovesofa det mest optimale, da du både kan have et sted hvor dine gæster kan sidde samtidig med, at du har et sted at sove, når dine gæster er gået, og helt uden at fordoble plads forbruget.