Sofabord – uundværlig genstand i stuen

ForsideTilbage

Sofaborde er uundværlige, hvis man har en sofa i sin stue. Det er vigtig at have et sted, hvor man lige kan sætte sin kaffe fra sig, eller ligge sin bog, hvis man lige skal tage telefonen. Et sofabord kan have lige præcis den størrelse, som du vil have det skal have.

Er du typen, der godt kan lide at have lys stående, blomster eller andre pyntegenstande, så er det en god idé med et lidt større sofabord, da du så har mulighed for at have det stående på det, som du gerne vil uden, at du må vælge noget andet fra.

Har du virkelig begrænset plads, så er det en fin løsning med et lille 1x1m bord, som du lige kan sætte kaffen fra på, hvis du har brug for det, men det næsten altid en nødvendighed med et eller andet form for bord, selvom det måske bare er en mælkekasse.

Har du et sofahjørne, så er et sofabord også en rigtig fin enhed til at få det hele til at gå op i en højere enhed uden, at det ødelægger hele stilen, for det er det næste vi kommer til, for hvis du ligger mærke til det, så er sofaborde…

… altid meget diskrete i deres form, farve og størrelse, da det ikke skal være et lille bord, der sætter stilen for resten af din stue, og det skal være sofabordet, der passer ind i dit element og ikke omvendt, så derfor er det også meget nemt at finde et bord, der passer til dig.

Vi vil i hvert fald anbefale dig at købe et sofabord, uanset om du føler du har brug for det eller ej, for det er som sagt uundværligt, og føler du ikke det, så har du bare ikke haft brug for det endnu, men det skal nok komme, det vil vi garantere dig for.