Omfangsdræn og pris

Omfangsdræn prisVidste du, at du ikke nødvendigvis behøver at kaste en formue af en pris efter et omfangsdræn, hvis der opstår fugt i din kælder eller i husets fundament? Det er faktisk de færreste der ved, at der findes et alternativ til det klassiske omfangsdræn – og så til en langt lavere pris.

Med et normalt omfangsdræn betaler du ofte en høj pris, og derudover er det lidt af en operation, da der skal graves op hele vejen rundt om dit hus. På den gammeldags måde graves et omfangsdræn gravet ned i jorden omkring ydermurene på dit hus, og har til formål at udlede det overskydende vand og fugt væk. Det kan dog være lidt af en pris man skal betale for et sådan omfangsdræn, især med de mange skybrud, der har været inden for de seneste par år.

Bedre end omfangsdræn og bedre pris
Fordi man har brugt det gammeldags omfangsdræn til den høje pris og store omfang i så mange år, er der mange, der ikke tør at prøve andre løsninger. Men der er en bedre løsning indenfor omfangsdræn – og så til en bedre pris.

Løsningen , der nok med tiden kommer til at overtage omfangsdrænet som løsning, både med hensyn til effektivitet og pris, hedder Drymat og føres af firmaet Drytech, der er eksperter i hjælp til fugtige kældre. Drymat er et langt mere effektivt og langt mere prisvenligt alternativ til det klassiske omfangsdræn – og du skal derudover heller ikke grave hele haven op eller ødelægge din terasse for at få det gjort.

Om Drymat, det alternative omfangsdræn til en billigere pris
Drymat fra Drytech fjerner fugten i din kælder ved hjælp af det, der hedder elektro osmose. Elektro osmose fungerer ved en strømførende ledning, der forbinder nogle elektroder og en Drymat boks, der er placeret i din kælder. Der sendes så svage impulser af jævnstrøm ind i kældervæggene med elekltroderne, hvilket får vandet og fugten i væggene til at blive positivt ladet. Der er ligeledes placeret et negativt ladet spyd i jorden udenfor dit hus, der trækker det positivt ladede vand ud af dine kældervægge.

Drymat er blevet udråbt til at være fremtidens omfangsdræn, da det er hurtigere, mere effektivt og til en langt billigere pris.