Byggerådgivning ifm. min tilbygning i Lyngby

Denne sommer havde jeg meldt ud til min kone, at jeg ikke kunne tage på sommerferie nogen steder hen, da jeg havde besluttet mig for at bruge tiden på at få bygget den tilbygning til vores hus i Lyngby. Den var hun med på, og tog selv af sted til Skåne med sin søster og hendes familie. I mellemtiden kunne jeg så hygge mig med tilbygningen alene. Det sidste råd hun gav mig inden hun smuttede var, at jeg skulle sørge for at få mig noget kvalificeret byggerådgivning, når nu jeg gik mig i kast med tilbygningen til vores hus i Lyngby. I starten tænkte jeg, at det da var unødvendigt, da jeg bare kunne finde instruktioner på nettet, men jo tættere jeg kom på projektet, jo mere uoverskueligt blev det, med alle de spørgsmål om tilladelser etc., der pludseligt dukkede op.

Man tror det ikke, men hvis bare man skal udbygge sit hus én cm., eller som i mit tilfælde lave en mindre tilbygning, så skal man indhente tilladelser – og det var netop derfor, at jeg endte med at hyre noget byggerådgivning til mit tilbygningsprojekt til vores hus i Lyngby.

Projekt ”find den rigtige byggerådgivning til tilbygning i Lyngby”

Jeg havde besluttet mig for, at tilbygningen til vores hus i Lyngby skulle bygges på husets vestlige side, men selv dét skulle jeg have byggerådgivning omkring. Det er nemlig ikke sikkert, at det er den mest hensigtsmæssige side, at lave en tilbygning til, da det blandt andet kommer an på grundens hældning og stabilitet.

Jeg blev anbefalet at benytte mig af byggerådgivningsfirmaet HJ Consult, når jeg skulle i gang med min tilbygning i Lyngby. Flere af mine venner og bekendte i Lyngby havde brugt dem til byggerådgivning, både når det kom til tilbygninger, udbygninger og alle mulige andre håndværks projekter, og de havde alle sammen været rigtig glade for dem. Jeg kontaktede så selvfølgelig dem for at høre, om de havde tid til at hjælpe mig med noget byggerådgivning angående min tilbygning i Lyngby, og det havde de heldigvis. Pyha, for på nettet kunne jeg læse mig frem til, at det kan være svært at finde god og kvalificeret byggerådgivning til fair priser.

En venlig byggesagkyndig mand fra HJ Consult kom ud forbi mit hus i Lyngby, og var fra første minut klar til at give mig byggerådgivning angående mi tilbygning. Han var meget lige frem, og sagde tingene som de var, hvilket jeg satte stor pris på. I følge hans byggerådgivning var det intet problem, at bygge en tilbygning på den vestlige side af huset i Lyngby, da grunden var solid nok, samt fordi der ingen uheldige skråninger eller hældninger var. Hele vejen igennem var hans byggerådgivning faktisk utroligt effektiv, og han spildte ikke tiden, hvilket heller ikke gjorde det dyrere for mig.

Resultatet

Efter blot en måned med byggeri af tilbygningen, og byggerådgivning på sidelinjen, stod mit hus i Lyngby faktisk klar med 15 ekstra kvadratmeter – og jeg har aldrig været mere tilfreds!