Fjern fugt I kældervæggene med Drymat System

Jeg har i en lang periode døjet med fugt i kælderen og problemet blev kun værre da jeg prøvede at skjule fugten ved at sætte vægplader på de fugtige kældervægge, dette resulterede i et utroligt dårligt indeklima. Det dårlige indeklima havde en stor betydning for mig og min families sundhed da vi alligevel bruger en del tid i kælderen, fx når vi skal vaske, tørre, og stryge tøj.

Derfor valgte jeg at søge hjælp efter en håndværker der kunne afhjælpe mig med min fugtige kældervægge. Jeg fandt efter noget research på nettet en hjemmeside som havde en ny metode kaldet Drymat System til at fjerne fugt i kælderen, som endda var op til 70 % billigere end andre løsninger til at komme af med fugt i kældervægge, og dette var tilmed helt uden nogen former for gravearbejde. Selve metoden fungerer ved hjælp af elektro osmose, som består af en strømførende ledning, elektroder og en lille boks. Du kan læse mere om hvordan systemet fungerer ved at læse mere her.

Fugtreduktion på 45 %

Det tog kun to dage at få installeret systemet hvorefter anlægget blev sat i gang, og kun 4 måneder efter var vores fugt i kælderen reduceret med 45 % efter håndværkeren havde været forbi til en ny fugtmåling.

Derfor vil jeg varmt anbefale andre at anvende Drymat System hvis du skulle have problemer med fugt i kældervæggene.