Hvad siger din garageport om dig?

Villakvarterene i det ganske land er fyldt af dem. Du tænker ikke over dem til daglig, men ville nok undre dig, hvis din pludselig manglede. Det er garageporten det handler om. Ved du, hvad din garageport siger om din smag og din personlighed?

Fylde og former

Du har valgt den klassiske garagedør med fyldninger. Dermed er du til hygge, og til det traditionelle parcelhus-look. Du vil have, at din garageport ser pæn og nydelig ud, men du vil helst ikke skeje for meget ud, og på mange måder er du ligesådan i din hverdag – Du er nydelig, har gennemslagskraft, men behøver ikke at blive set og hørt hele tiden. Dog ville du være savnet, hvis du manglede, eller var mere glat.

Linjeret

Dit valg af en garageport med små linjer er et af de mere sjældne, og måske har du slet ikke et parcelhus, men bor derimod på din gård, langt væk fra ligusterhækkene – Det er sådan du kan lide det. Du skiller dig ud, og er markant, præcis ligesom den garageport du har valgt. Du ser din garageport og resten af dit hjem som noget der først og fremmest skal være funktionelt, og ikke være til pynt.

Den glatte

Af banen, her kommer en garageport-ejer med stil. Du er til de rene overflader og lige linjer, og inden døre i dit hjem minder højst sandsynligt om din stilede garageport: Ikke så meget på væggene, men få, store og prægtige møbler, som først og fremmest er en fryd for øjet. Du har ikke noget imod at skinne i mængden, og viser gerne både dit hjem, din garageport og din beslutsomme personlighed frem, selvtilliden fejler nemlig ikke noget.