Lysende, lækre lysstofrør

LysstofrørLysstofrør er en god lyskilde på kontoret, i køkkenet og i det rå og moderne, minimalistiske rum. Hvad er det for noget, og hvordan bliver det brugt?

Hvad er et lysstofrør?

Et lysstofrør er en slags lyspære, det består af et rør med gasser indeni, og det sender elektronisk lys ud i rummet og fremhæver dit køkkenbord, når du laver mad, og kontoret, når du sidder ved dit skrivebord. Det gør elektrisk energi om til lys.

Lysstofrør, som blinker

Kend dit lysstofrør på tendensen til at stå og blinke lidt, når du tænder og slukker lyset. Når det ikke længere sender lys ud i rummet, skal det lægges i en container for sig selv på genbrugspladsen, i en genbrugsbil eller lignende. Det er den bedste og mest miljørigtige måde at sende det væk fra verden på.

Lysstofrør og lækker stil

Lysstofrør er minimalistiske og rå, så de giver et perfekt og upoleret New York Loft look til dit hjem.  De er alt andet end pyntede. Faktisk er de så minimalistiske og funktionelle, at du nemt kommer til at tænke på industri, når du ser dem. De kan være almindelige sparepærer, og de er ofte en del af en større installation af stål. De er derfor meget udbredt som lyskilde i virksomheder, på kontorer og i institutioner.