Jeg har brug for en låsesmed i København

Hjælp mig med at finde en låsesmed!

Hej alle sammen!

Jeg står i en situation, hvor jeg rigtig godt kunne bruge lidt hjælp fra jer, og jeg håber, at I har lyst til at dele jeres erfaringer med mig.

Sagen er den, at jeg skal have fat i en låsesmed. Helst gerne en som er placeret her i København eller omegn, da jeg selv er bosiddende her, hvorfor alt andet nok ikke vil kunne lade sig gøre. Gid at jeg kunnet have været det foruden, men jeg er vel et eller andet sted selv uden om det, da jeg ikke har troet, at det var nødvendigt at indbrudssikre min lejlighed.

For et par uger siden tog jeg på en kort ferie, og jeg kom hjem her forleden. Jeg gjorde som jeg plejede: Fik en veninde til at tømme min postkasse, satte TV’et og lyset til at tænde automatisk om aftenen og slukke igen. Ja, alle de der ting, som der som regel holder indbrudstyve væk, da det viser, at der er nogen hjemme. Men det var åbenbart ikke nok, desværre. Så da jeg kom hjem, kunne jeg med stor sorg se, at der havde været nogen i min lejlighed og tage noget. Det var også tydeligt at se på låsen i hoveddøren, at der var et eller andet galt med den. Min veninde har slet ikke været inde i min lejlighed, så det kan ikke være fordi, at hun har glemt at låse døren, og det ville jo heller ikke have forklaret den ødelagte lås.

Nå, men sagen er altså den, at jeg har brug for en låsesmed. Jeg skal naturligvis have udskiftet min lås i hoveddøren, og så ønsker jeg også at få gjort min lejlighed mere indbrudssikker. Jeg ved ikke helt, om det betyder, at jeg skal have sat to låse i døren, have sat alarm op eller noget helt tredje. Det går jeg ud fra, at den kære låsesmed kan hjælpe mig med.

Jeg vil derfor rigtig gerne høre fra jer, hvad I har af erfaringer med låsesmede her i København. Der er jo så mange, så det er svært at vide, hvad kvaliteten er hos den enkelte. Og jeg vil helst ikke bare vælge det billigste, da det jo som regel ikke er lig med det bedste.

Jeg har selv kigget lidt på Københavns Låsesmed. Er der nogen, der kan anbefale dem?