Dørtelefon til din virksomhed

Mangler du en dørtelefon til virksomheden?

Igennem flere år har dørtelefoner og porttelefonanlæg været under udvikling, hvilket har resulteret i, at din virksomhed kan benytte dem som en adgangskontrol for medarbejdere, automatisk dørlukker og parkeringsanlæg. Det kan samtidig benyttes med smartphonestyring, så det er let for brugeren at få optimal udnyttelse af produktet.

Man bør vælge et dørtelefon og porttelefonanlæg, fordi det sikrer, at medarbejdere og eventuelle beboere kan give og afvise adgang til bygningen. Det mindsker dermed også chancen for indbrud, da det virker præventivt imod kriminalitet.

Vælg mellem forskellige dørtelefoner

Man kan vælge imellem 2 forskellige typer af dørtelefoner. En kun med audio eller en med både video og audio. I mange tilfælde, vil det være rart at have mulighed for at kunne se personen, som gerne vil ind i bygningen. Det øger også chancen for at genkende personen, da man ikke kun skal høre vedkommende.

Dørtelefon er noget, man ofte ser i lejlighedskomplekser, men det er et ”must have” for en virksomhed, der er placeret i en stor bygning – især hvis man ikke er placeret i stuen. Det giver mulighed for at lukke kunder, gæster eller andre ind uden at kunne gå helt ned til døren og åbne.

Kom i gang med at få den installeret

Hvis du er interesseret i at købe en dørtelefon til din virksomhed, så kan du høre mere om dine muligheder hos KeyPartner. De er en låsesmed, som sætter en høj standard for deres arbejde og altid bestræber sig på at levere kvalitet og service. Deres mission er at skabe tryg- og sikkerhed for dig.

Du kan booke et indledende møde, og høre mere om hvilken forskel de kan gøre for dig. De kommer, hvis det ønskes, ud til dig hvor du har brug for det – uanset om det er på bestyrelsesmøder, generalforsamlinger eller andre sammenhænge.