Ferm Living tapet – invester i flot tapet fra den danske grafiske designer Ferm Living

Forside | Belysning | Elektronik | Gardiner | Lænestole | Pejse og Brændeovn | Reoler | Sofa | Sofabord | Sofapuder | Tæpper | Ferm living tapet

Vil du gerne have ny tapet op på væggene så overvej Ferm Living tapet. Tapet fra Ferm Living har et altid unikt design, som er inspireret af skandinavisk design og retro-moden

Er du på udkig efter noget ekstraordinært til dit hjem, så kan du overveje at investere i tapet fra Ferm Living. Ferm Living er et ungt og meget innovativt dansk firma, som specialiserer sig indenfor grafisk design. En af Ferm Livings specialer er i denne forbindelse deres meget unikke tapeter, som med et smart design og et 3D-agtigt look vil tage sig flot ud i enhver moderne dansk stue.

 

Hvad er Ferm Living?

Ferm Living er en dansk grafisk designer, som specialiserer sig indenfor indendørs indretning af moderne dansk hjem. Stilen fra Ferm Living kommer især fra den skandinaviske designtradition.

Derudover er Ferm Living især også inspireret af retro-stilen, som er en af den slags designarter, som aldrig går helt af mode. Ovenpå på denne retro-stil lægger Ferm Living en skarp grafisk kant, som giver alle produkter fra Ferm Living et unikt og innovativt look.

Hvem startede Ferm Living?

Ferm Living blev grundlagt af den danske grafiske designer Trine Andersen tilbage i 2005. Trine fik ideen til sin nye virksomhed, da hun så en fugl siddende på en gren. Denne fugl er stadig en del af Ferm Livings logo denne dag i dag.

Efter noget tid indenfor den grafiske designbranche ekspanderede Ferm Living ind i de områder, som de i dag er kendt for: Indendørs indretning. Ferm Living er i dag et kendt og beundret dansk designfirma, som nyder stor respekt for deres innovative tilgang til indretningen af danske hjem.

Hvilke produkter sælger Ferm Living?

Ferm Living sælger en lang række forskellige produkter. Et af deres mest kendte produkter er naturligvis deres tapet. Derudover er Ferm Living kendt for at sælge diverse tekstilprodukter og pyntegenstande til danske hjem. Derudover sælger Ferm Living wallstickers og forskellige designprodukter til badeværelser, køkken, kontorer såvel som til børneværelser.

 

Hvad er Ferm Living tapet?

Et af de produkter, som Ferm Living er mest kendt for, er deres tapet. Da Trine Andersen startede sin forretning med indendørs indretning, så havde hun store problemer med at finde kommerciel tapet, som matchede med hendes ideer om, hvordan et hjem skulle se ud. Som modsvar på dette tog Trine Andersen sagen i egen hånd og besluttede at designesine egne tapeter.

Ferm Living startede således fra 2006 med at producere tapeter til danske hjem. Efter kort tid begyndte der at komme meget stor opmærksomhed omkring Trines tapeter, og hendes tapeter begyndte at poppe op i alverdens smarte boligprogrammer og boligmagasiner.

Ferm Livings tapeter begyndte endda også at kunne ses i amerikanske talshows og på film. Ferm Livings friske tilgang til noget så traditionelt som tapeter gav firmaet og dets produkter en øjeblikkelig celebrity-status, som de har bevaret til den dag i dag.

Hvor tit kan jeg købe nye tapeter fra Ferm Living?

Ferm Living og Trine Andersen lancerer nye tapeter hver sæson. Dette gør, at du altid vil have nye spændende designs at vælge imellem, som er tilpasset tidens ånd.

Når du skal ud og have investeret i ny tapet fra Ferm Living, så husk dog at al tapet skal have det samme batch-nummer. Der kan være nuanceforskellige imellem de forskellige bundter – eller batches – af tapet, så sørg altid for at al din tapet kommer fra det samme batch.

Hvor kan jeg købe Ferm Living tapet?

Ferm Living tapet kan handles ind på mange forskellige måder. For det første så kan du altid finde Ferm Living hos en bred vifte af danske forhandlere af Ferm Living produkter.

En anden og måske ofte bedre måde at finde frem til din Ferm Living tapet er over internettet. På internettet er udvalget af Ferm Living tapeter meget stort. Dette større udvalg betyder, at du har mere at vælge imellem samtidig med, at den hårdere konkurrence betyder lavere priser for dig som kunde.

Én mulighed er i denne forbindelse at bestille dit Ferm Living tapet direkte fra Ferm Livings hjemmeside. Fordelen ved dette er, at du har mulighed for god og præcis rådgivning i og med, at du handler direkte med producenten af tapetet. En anden mulighed er, at du køber dit tapet hos nogle af de mange internet-baserede forhandlere af Ferm Living produkter.

Når du køber dine tapeter online, så skal du desuden være opmærksom på, at der kan forekomme visse nuanceforskelle på grund af din computerskærm. Således vil dine tapeter måske ikke altid se 100 procent sådan ud, som de så ud på din skærm. Tag i denne forbindelse eventuelt kontakt til forhandleren og spørg, hvordan dette eller hin batch af tapet ser ud ’i virkeligheden’.

Hvad koster tapet fra Ferm Living?

Ferm Living er en eksklusiv form for tapet, og det afspejler sig naturligvis også i prisen. Når det er sagt, så er det dog som ofte alle pengene værd: Du skal ’være sammen med’ dine vægge mange timer hver dag, så at bruge lidt ekstra penge på at få det helt rigtige design, vil som regel være det hele værd.

En rulle med 10 meter Ferm Living tapet vil her som regel koste omkring 500 kroner, plus minus 50 kroner. Eksklusiv moms vil prisen være omkring 100 kroner mindre. Bredden af dette tapet vil som regel ligger på omkring en halv meter.

I tillæg til meter-prisen skal du være opmærksom på, at der som regel også vil være et fragtgebyr, med mindre at du køber over et vist krone-niveau.

Hvad er leveringstiden på Ferm Living tapet?

Det vil som regel tage fra et par dage og op til en uge fra at du har bestilt og til at dine Ferm Living tapeter ankommer til din hjemmeside. Du vil typisk have fuld returret i nogle uger efter, at du har modtaget dine produkter. Dette kunne for eksempel være relevant, hvis dine tapeter er kommet til skade under fragten.

Ønsker du mere information omkring køb af Ferm Living tapet, så er det altid en god ide at kontakte forhandleren direkte. Her vil du kunne få mere at vide omkring de forskellige designs, som de har på lager, ligesom at du kan få yderligere information omkring pris, fragt og andre praktiske forhold