Træpiller fra tyskland – køb billige træpiller fra Tyskland af en god kvalitet

Er du på udkig efter billige træpiller så køb træpiller fra Tyskland. Træpiller fra Tyskland er af god kvalitet og mange hundrede kroner billigere end træpiller fra Danmark.

Fyrer du huset med træpiller, og vil du gerne spare lidt på fyringsudgifter? I så fald, så kan du overveje at købe træpiller fra Tyskland. Træpiller fra Tyskland er af god kvalitet samtidig med, at prisen typisk er langt lavere end træpiller fra Danmark.

Træpiller fra Danmark
De fleste danske brugere af træpiller vælger at købe piller, som er produceret i Danmark. Imidlertid er problemet, at Danmark simpelthen ikke har nok skov til at dække hele behovet for træpiller i Danmark. Som en naturlig konsekvens af dette, så er vi over de seneste år begyndt at importere stadig flere træpiller fra udenfor Danmarks grænser.

Et andet forbehold ved danske træpiller er desuden, at de er om ikke dyre så i hvert fald ofte dyrere end træpiller fra udlandet. Dette er en anden årsag til, at mange danskere i dag fyrer med udenlandske træpiller.

Træpiller fra Tyskland
Træpiller fra Tyskland er i dag meget brugte i danske pillefyre. Den primære grund til det er, at tyske træpiller simpelthen er langt billigere end danske træpiller.

En palle med træpiller fra Danmark vil typisk koste i omegnen af 1700 til 2300 kroner. Sammenlignet med dette, så vil tyske træpiller per palle ofte kun koste mellem 1400 og 1600 kroner. Selv inklusiv de ekstra fragtomkostninger, så betyder dette en klækkelig besparelse.

Den væsentligste grund til at tyske træpiller er så meget billigere er, at momsen kun er 7 procent i Tyskland, mens den i Danmark jo ligger helt oppe på 25 procent.

Bestilling via leverandør
Når folk skal have fat i tyske træpiller, så vælger mange at købe dem hos nogle af de mange danske forhandlere af tyske træpiller. Dette er en god og nem metode, hvor du vil spare et fornuftigt beløb, sammenlignet med hvis du købte danske træpiller.

Direkte bestilling af tyske træpiller
En anden mulighed er at bestille dine træpiller direkte hos de tyske forhandlere. På den måde kan du spare endnu flere penge, fordi du ikke skal betale for et dansk mellemled.

Mange af disse tyske træpillefirmaer ligger umiddelbart syd for den danske grænse. Dette gør denne grænsehandel meget let samtidig med, at disse firmaer er vant til at snakke med danske kunder.

Mht. transport af dine træpiller, så kan det ske på to måder. Enten kan de blive sendt til dig, eller også kan du selv køre ned og hente dem. Denne sidste metode er naturligvis billigere, men så skal du også indregne ekstra udgifter til benzin og mad samtidig med, at du også vil bruge en masse tid, som du kunne have brugt på noget andet.

Dette gør, at det nok ofte vil være en god ide at betale for forsendelse af dine træpiller, selvfølgelig undtaget hvis du bor meget tæt på den dansk-tyske grænse.

Træpiller fra andre lande
Tyskland er et af de lande, som Danmark importerer flest træpiller fra. I tillæg til tyske træpiller, så importerer vi også mange træpiller fra lande såsom Polen og især vores naboland Sverige.

Mere information om træpiller fra Tyskland
For mere information omkring køb af tyske træpiller, så bør du kontakte de tyske forhandlere direkte. Disse vil kunne give dig alt den information, som du har brug for mht. træpillernes pris og kvalitet, inklusiv naturligvis spørgsmål omkring levering.

Alternativt, så kan du kontakte nogle af de mange danske forhandlere, som sælger træpiller importeret fra Tyskland.

1 thought on “Træpiller fra tyskland – køb billige træpiller fra Tyskland af en god kvalitet”

  1. Tak for artiklen!

    Du har godt nok en enorm viden om træpiller fra Tyskland, men det er jo kun fint, så du kan gøre nogle af os uvidende husejere klogere. Jeg har i hvert fald fået lidt at tænke over.

Der er lukket for kommentarer.