frokostordninger

Er du doven i køkkenet? Måske en frokostordning er sagen

Bruger du meget tid i køkkenet på at smøre madpakke til dit arbejde hver aften? Er du træt og irriteret over al den tid, du bruger på dette? Det er helt forståeligt, og efterhånden har de fleste arbejdspladser fået en frokostordning bestående af lækker, sund og varieret mad. Det betyder, at du har mere tid i hjemmet til andre ting end at skulle tænke på og forberede mad til arbejdet til næste dag.

Med andre ord: Du har mere tid til alle de hyggelige ting.

Der er mange fordele ved en sund frokostordning, som du kan forklare din chef, hvis I ikke allerede har frokostordning. Og du behøver jo ikke at fortælle, at en fordel for dig er, at du sparer kedelig madpakke-lavnings-tid i køkkenet derhjemme.

Mange fordele ved en sund frokostordning

Der er mange fordele ved en sund frokostordning på din arbejdsplads. En sund ordning kommer både den enkelte medarbejder og virksomheden som helhed til gode.

Det skyldes, at en sund firmaordning sikrer, at medarbejderne altid får truffet det sunde valg. Og det har faktisk både en positiv effekt på krop og sind. Med en sund frokost sikrer man, at de ansatte lettere kan koncentrere sig, være produktive og ikke mindst være mere modtagelige for læring. Samtidig vil energiniveauet stige markant, når man investerer i en sund frokostordning, og det samme kan siges om humøret. Vil man skabe en god og positiv tone og gode arbejdsforhold på en arbejdsplads, er en sund ordning en rigtig god måde at gøre det på.

En sund frokostordning er godt for helbredet

Sund mad i form af en sund frokostordning er også bedre for helbredet. Med en sund ordning sikrer man nemlig en god overordnet sundhed blandt de ansatte. Det gør, at de alle vil have meget lettere ved at stå imod de sygdomme, som tit spredes på arbejdspladser. Herved en sund ordning potentielt være med til at sikre, at medarbejderne har færre dage, hvor de ligger syge i sengen. Og ja, det er noget, der sådan set kan ses på bundlinjen, så også dér kan en ordning have en gavnlig effekt. Med andre ord kan det at sørge for en sund frokostordning nemt vise sig at blive en investering for virksomheden.

Kort sagt er en sund frokostordning noget, der kommer alle til gode – både den enkelte medarbejder og selve virksomheden.

Mange udbydere

Der er mange udbydere af frokostordninger med at stort udvalg af lækre og forskelligartede køkkener at vælge imellem.

En udbyder, der kan anbefales, er Frokostordninger.dk, som har et helt særligt og ganske smart koncept bestående af fire trin:

  1. Du klikker ind på deres hjemmeside, frokostordninger.dk, og udfylder deres formular, hvori du bl.a. nævner din virksomheds præferencer for en god frokostordning. Dette tager kun 2 minutter.
  2. Du afventer, og frokostordninger.dk vil nu vende tilbage med 3 tilbud, der matcher jeres ønsker.
  3. Du skal nu ud fra de 3 lækre tilbud vælge det, som tiltaler dig mest.
  4. NYD: Du skal nu blot koncentrere dig om at læne dig tilbage og nyde jeres lækre frokostordning.

Se også processen forklaret i denne video: