Forskøn hjemmet med et lækkert plankespisebord

Spisebordet er et vigtigt element i hjemmet. Det er nemlig ikke kun der, at familien samles for at spise sammen, men mange hverdagsaktiviteter foregår også ved spisebordet. For eksempel er det der, børnene laver lektier. Det er der, man sidder sammen med sin bedste ven og får vendt verdenssituationen. Og det er der, man bare sidder og nyder en kop kaffe, mens man tænker på, hvor godt man har det.

Fordi spisebordet er hjemmets omdrejningspunkt, prioriterer mange danskere at investere i et spisebord af god kvalitet. For mange falder valget på et planke spisebord. Det gør det, dels fordi man får rigtig god kvalitet for pengene, hvis man finder en dygtig leverandør, og dels fordi ”plankelooket” passer rigtig godt ind i den gængse, danske indretningsstil.

Plankespiseborde kan købes færdiglavede, men det er også muligt at bestille et bord med dine helt egne mål.

Vær med til at lave dit eget plankespisebord

Det er aldrig sjovt at have noget, som alle andre også har, og der er bare noget lækkert ved at have et plankebord stående i sit hjem og vide, at man selv har været med at skabe det. Som forbruger behøver du ikke nøjes med at købe standardmodeller, for mange producenter af plankeborde tilbyder nemlig, at du kan være en del af processen.

Den fynske plankebordsproducent Kærbygård er et eksempel på en virksomhed, som gerne inddrager sine kunder i processen. Kærbygård har også forskellige typer snedkere ansat, hvorfor man altid får vejledning fra en fagkyndig, når man skal have lavet noget hos virksomheden.

Når du bestiller et plankespisebord, kan du selv vælge, hvilke dimensioner bordet skal have, og du bestemmer også helt selv, hvilken træsort der skal bruges, og faktisk også hvilke planker du vil have. Du kan også selv vælge bordben, og hvilken afsluttende overfladebehandling dit nye bord skal have. Denne service er til for, at du kan få dit drømmebord – og intet mindre.

Hos Kærbygård er det også muligt at få lavet mindre møbler ud af det overskydende træ fra de anvendte planker. Dermed kan du ikke kun få bygget et smukt plankespisebord efter dine mål og ønsker, men du kan også få lavet for eksempel et mindre sofabord ud af samme stykke træ. Denne mulighed er perfekt for dem, som ønsker at skabe sammenhæng i indretningen ved at have forskellige stykker møbler lavet i samme træ og med samme nuance.