Det svære valg når der skal finde nye garageporte

For snart et år siden købte min kone og jeg et nyt hus, hvor der skulle ordnes en del inden, at vi følte, det var som vi ville have det. Nu er vi så kommet til den sidste etape af renoveringen, hvilket drejer sig om haven og indkørslen, hvor den nye garage skal stå. Vi har fået tegnet en virkelig flot garage, men er meget i tvivl om, hvilke porte der skal i. Der er jo utrolig mange at vælge imellem, når man først sætter sig ind i det.

Det er klart, at vi gerne vil have garageporte, som er automatiske, så vi ikke skal ud af bilen, når man kommer hjem og skal sætte bilen ind på plads. Det er sådan set heller ikke et problem, da der er mange forskellige på markedet, som også er automatiske. Problemet opstår først, når vi begynder at snakke materialer og farver, da min kone og jeg har helt forskellige opfattelser på dette område. Det var ikke et problem, da vi fik renoveret huset indvendig, men udvendig er vi ikke helt enige. Jeg vil gerne have materialer, som er lette at holde, da jeg ved, at det bliver mig, der skal male alt træværket. Min kone derimod mener, at vi skal have garageporte, som er lavet af træ, da det vil stå godt til de gule mursten, som huset er lavet af.

Derfor har jeg fundet en forhandler af garageporte, som har et kæmpeudvalg, så jeg tænker, at det må være muligt at finde noget, som vi kan blive enige om. Faktisk har jeg fundet et design, der laves så det ser ud som om, det er i træ, hvilket min kone jo gerne vil have.  Designet er det, der ses på det nedenstående billede, og jeg må da indrømme, at det vil se godt ud på huset. Fordelen ved dette design er også, at det ikke er træ, men lavet så det ser ud som om, hvilket betyder, at der er meget mindre vedligeholdelse.

garageporte

Selv er jeg mere til en simpel grå port, hvor der ikke er så mange detaljer. Særligt denne ledhejseport, som ses på billedet, synes jeg er flot. Heldigvis var min kone og jeg hurtigt enige om, at det skulle være en ledhejseport og ikke en vippeport, som man kender det fra de traditionelle garageporte. I sidste ende bliver det nok mig, der ender med at give sig, da jeg gerne vil have huset færdig inden efteråret.

garageporte