erhvervsrengøring

Hvorfor en investering i erhvervsrengøring er en investering i dine medarbejdere

Man bruger i gennemsnit mellem 35-40 (nogle gange mere) timer om ugen på arbejdspladsen, hvad enten man sidder på kontor eller arbejder i en børnehave. Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at rammerne og klimaet er sundt og bidrager positivt til ens effektivitet.

Dette opnås blandt andet ved at prioritere erhvervsrengøringen på arbejdspladsen. Ved at opretholde en solid rengøring af møbler, gulvet og bordene er man proaktiv i at holde bakterieniveauet på et minimum, hvilket bidrager til færre sygedage hos medarbejderne og deremd en stærkere bundlinje.

Renice A/S rykker ud i hele Nordsjælland

Det kan være svært at finde den rette rengøringsløsning, som lever op til virksomhedens behov og ønsker – de er nemlig aldrig de samme. Derfor vælger nogle virksomheder at gøre rengøringen til en intern tjans, man deler mellem sig.

Desværre kan det lede til demotiverende medarbejdere, når de efter en lang dag skal ud at svinge støvsugeren, vaskekluden og tage en hel dags opvask for kollegaerne – det er nok at skulle gøre det derhjemme. Konsekventligt lever erhvervsrengøringen ikke op til de nødvendige standarder, der garanterer et sundt indeklima og optimale arbejdsforhold.

Renice A/S er førende rengøringsfirma i Nordsjælland. Virksomhedens solide og effektive rengøringsservice bygger på mange års erfaring og ekspertise. Renice stræber altid efter at tilbyde en fleksibel, grundig og skinnende og service, uanset omfanget.

Rengøringsfirmaet forstår at tilpasse dets ydelser, så de stemmer overens med den enkelte kundes behov. Det betyder, at erhvervsrengøringen kan udføres før, under og efter kontoret er gået hjem.

Ved at investere i erhvervsrengøring er man sikker på at opretholde et sundt klima for ens medarbejdere, der til gengæld leverer et effektivt stykke arbejde. Alle medarbejderne hos Renice er uddannede inden for faget, således ingen hjørner eller flader efterlades urørt.